Haberler

Şanlıurfa'da Yağmur Var

Güncelleme:

Yağmur Mobilya Konsept Mağazalar Atağını Türkiye'ye Yayıyor

Türkiye'de faaliyette olduğu 40 yıla yakın sürede birçok ilki gerçekleştirerek sektörün takip edilen markası olan Yağmur Mobilya, yurt geneline yaydığı konsept mağazalar atağını Şanlıurfa'nın alışveriş merkezi konumundaki Karabağlar'da açtığı yeni mağaza ile sürdürdü. Açılışına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ali Eşref Fakıbaba, merkez Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve geniş bir davetli grubunun katıldığı mağaza ile birlikte Yağmur Mobilya'nın konsept mağaza sayısı 21'e çıktı.

Bölgede önemli misyon üstlenecek

Adana ile Düzce'de bulunan üç ayrı tesisinde, deneyimli, kalifiye teknik ve yönetici kadrosu, elektronik makineleriyle dünya standartlarına uygun üretim yapan Yağmur Mobilya'nın Türkiye Pazarlama Müdürü Umut Yüksel Demirci "İş ortağımız Remzi Özdede ile yaptığımız bu mağazamız, markamızın kaliteli hizmetinin bölge halkına ulaştırılması için çok önemli bir misyon üstlenecektir" dedi. Demirci, aynı zamanda gelecek ay içinde Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde de yeni bir konsept mağaza açılışı gerçekleştireceklerinin müjdesini verdi.
Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye mağaza açılışına katılımları teşekkür eden Yağmur Mobilya Türkiye Pazarlama Müdürü Umut Yüksel Demirci"Konsept mağazamız bulunduğu cadde itibari ile mobilya alışverişinin merkezi konumunda bulunuyor. Çünkü bu cadde, müşterilerin mobilya ihtiyacına cevap verecek büyük metrekarelerde mağazalar zincirlerini barındırıyor."dedi.

Tüketiciye verilen değeri gösteriyor

Günümüzde artık şık ve iyi dekorasyonlu büyük mağazaların tüketiciyi ürkütmediğini belirten Umut Yüksel Demirci "Böyle mağazalar aksine tüketiciye verilen değeri artırıyor. Tüketiciler, büyük ve rahatlıkla kaliteli zaman geçirecekleri, konforlu,güven veren,bir mağazadan alışveriş yapmayı ve kurumsal mağaza işletmeciliğini tercih ediyorlar." diye konuştu.

Demirci, "Bu bağlamda biz de konsept mağazalarımızı ziyaret eden, alışveriş yapan müşterimizi memnun etmek 'mobilya algısını' en iyi şekilde sunmak için yaratıcılık sınırların zorlandığı ar-ge departmamızla yeni tarz modelleri,kumaş ve desenleri tasarlayarak ve araştırarak sürekli yenilik arayışımızı devam ettiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Ürünün arkasında duran marka tercih edilmeli

Umut Yüksel Demirci, tüketicilere, mobilya alırken; aldıkları ürünün arkasında durabilecek, yıllar geçmiş olsa da satış sonrası hizmeti kesmeyecek, yıllarca kullanabileceği ürünleri sunan markaları tercih etmeleri tavsiyesinde de bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yağmur Mobilya Şanlıurfa Karaköprü Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title