Haberler

Şanlıurfa'da İndirimli Mağaza Açılışında İzdiham

Şanlıurfa'da Rönesans Holding tarafından yapımı tamamlanan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Şanlıurfa'da Rönesans Holding tarafından yapımı tamamlanan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Alışveriş merkezinin açılışı nedeniyle düzenlenen törene; Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Belediyesi Başkan Vekili Fevzi Yücetepe, Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, Amstar Global Partners Başkanı Jason M. Lucas ile çok sayıda davetli katıldı. Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, yatırım yapan şirket yetkililerine teşekkür ederek, "Bugün Şanlıurfa olarak mutluyuz, gururluyuz. Çünkü çağdaş kentlerin olmazsa olmazlarından olan bir alışveriş ve yaşam merkezine kavuşmuş bulunuyoruz. Bu anlamda bunu çok önemsediğimizi belirtmek istiyorum. Şanlıurfa'nın gerçekten bu tip merkezlere ihtiyacı var ve inanıyorum ki yatırımcımız asla pişman olmayacak" dedi.

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erman Ilıcak ise Türkiye'de 11'inci alışveriş merkezlerini açtıklarını ve yatırımlarının yöre ekonomisine katkı sağlayacağına inandığını kaydetti. Ilıcak, 43 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ile açılan Şanlıurfa mağazalarının 242 milyon liraya mal olduğunu ve 2 bin kişinin doğrudan istihdam edildiğini ifade etti.

İNDİRİM İZDİHAMI

Açılışı yapılan merkezdeki bir elektronik mağazasının bazı ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim uyguladığını duyan vatandaşlar mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Mağazanın kapılarının açılmasıyla birlikte vatandaşlar içeriye koşarak girdi. İndirimli ürünleri alabilmek isteyen ve izdihama yol açan vatandaşlar arasında zaman zaman tartışma yaşandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Celalettin Güvenç Global Partners Erman Ilıcak Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title