Haberler

Sandıklı'dan Kısa Kısa

Sandıklı'da doğalgaz çalışmaları için kullanılacak boruların ilçeye geldiği bildirildi.

Sandıklı'da doğalgaz çalışmaları için kullanılacak boruların ilçeye geldiği bildirildi.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve AKSA Doğalgaz Bölge Müdürü Murat Ceran, ilçeye gelen doğalgaz borularını inceleyerek 2017 Haziran ayında başlayacak ve 2017 Eylül ayında bitmesi beklenen doğalgaz alt yapı işlemleri ile ilgili istişarede bulundu.

Doğalgaz çalışmaları için Başkan Çöl, "Bu yıl Haziran ayı içerisinde Sandıklı şehir merkezinde başlayacak olan doğalgaz alt yapı işlemleri Ağustos sonu Eylül başı gibi bitmesi beklenmektedir. İnşallah 2018 kış aylarında ısınma sezonuna yetiştirip vatandaşlarımız ile doğalgazın keyfini sürmeye başlayacağız." dedi.

Sandıklı belediye kültür arşivi

Sandıklı Belediyesi ilçe kültür arşivinin envanterine yeni bir eser eklendi.

Araştırmacı Yazar Hüseyin Hüsrevoğlu'nun kaleminden çıkan "Belgelerle Sandıklı Hevai Camii ve Medrese'si" çalışması kitap oldu.

Hüseyin Hüsrevoğlu'nun uzun yıllar süren araştırmaları ve toplamış olduğu belgelerin ışığında yazdığı kitap, gelecek nesiller için kaynak olma niteliğinde.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü ziyaret eden yazar Hüsrevoğlu çıkan kitabını imzalayarak Çöl'e hediye etti.

Sandıklı kültür arşivine yeni bir kitap kazandırıldığı için mutlu olduğunu ifade eden Çöl, ilçenin çok sayıda kültürel mirasa ev sahipliği yaptığını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Ceran Sandıklı Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title