Haberler

Samsun Babaanne ile Torunu Sobadan Sızan Gazından Zehirlendi

Samsun'da 61 yaşındaki Zennure Köse ile torunu 15 yaşındaki Gülzade Köse sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybetti.

Samsun'da 61 yaşındaki Zennure Köse ile torunu 15 yaşındaki Gülzade Köse sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybetti.

İlkadım İlçesi Kışla Mahallesi Dereler sokakta oturan Maraşal Fevzi Çakmak Lisesi 2. sınıf öğrencisi Gülzade Köse, dün gece tek katlı evlerinin hemen bitişiğinde yanlız yaşayan babaanesi Zennure Köse'nin evine giderek yanında kaldı. Bir fabrikada işçi olarak çalışan baba 38 yaşındaki Hüseyin Köse okula gidecek olan kızını kaldırmak için annesinin evinin kapısını gelerek uzun süre çaldı. ancak açan olmadı. Durumdan endişelenen Hüseyin Köse evin giriş kapısının yanındaki duvarı balyoz yardımıyla kırıp açtığı delikten içeri girince annesi ve kızını hareketsiz halde yatar vaziyette buldu. Olay yerine çağırılan ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve evde yanan kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen Zennure Köse ile torunu Gülzade Köse yapılan tüm müdahalaye rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Babaanne ile torununun cesetleri otopsi yapılmak üzere aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Gülzade Köse'nin ölüm haberini alan okul arkadaşları evin önüne akın etti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Köse İlkadım Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title