Haberler

4. Kattan Atlayarak İntihar Eden Şampiyonun, Son Dansı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Adana'da bir dans programına katıldıktan sonra 4. kattan atlayarak intihar eden Cem Demir'in son dans görüntüleri ortaya çıktı. Demir, görüntülerde son dansı olacağından habersiz etrafında toplanan kalabalığın alkışları arasında dans ediyor.

Adana'da bir dans programına katıldıktan sonra 4. kattan atlayarak intihar ettiği ileri sürülen Cem Demir'in son dans görüntüleri ortaya çıktı.Demir, görüntülerde son dansı olacağından habersiz etrafında toplanan kalabalığın alkışları arasında dans ediyor.

DANS ŞAMPİYONU 4. KATTAN DÜŞTÜ

Edinilen bilgiye göre olay, dün sabah 06.00 sıralarında Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi Damar Arıkoğlu Bulvarı'ndaki bir apartmanın 4'üncü katında meydana geldi. İddiaya göre, bir kişinin düştüğü ihbarı üzerine olay yerine giden polis zemine düşen şahsın Rusya'da yapılan salsa şampiyonasında dünya olimpiyat şampiyonu, Miami'de yapılan dans şampiyonasında dünya 3.'sü, Bosna Hersek'te yapılan dans şampiyonasında Avrupa 3.'sü ve Türkiye'de yapılan 4 dans şampiyonasında 1. olan Cem Demir olduğunu belirledi.

"BABA İYİ BAKIN"

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırılan Demir'in ölüm sebebini araştıran polis, arkadaşlarının ifadesine başvurdu. Kısa süre önce annesini kaybeden Demir'in arkadaşlarına gözyaşları içinde maddi sıkıntı içinde olduğunu, hala babasından harçlık aldığını söyleyerek "Babama iyi bakın" dediği öğrenildi.

Şampiyon Cem'in Son Dansı

"İNTİHAR ETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI"

Bir süre ağladıktan sonra hava almak için balkona çıkan Cem Demir'in 4. kattaki balkondan atlayarak intihar ettiği ortaya çıktı.

Şampiyon Cem'in Son Dansı

"NİŞANLISI, KAZAĞINI OMUZUNDAN İNDİRMEDİ"

Morga Demir'i çok seven arkadaşlarının yanı sıra nişanlısı Melisa Sahra Katılmış da geldi. Katılmış uzun süre "Aşkım ölmedi, o yaşıyor, o kalkıp gelecek onu ameliyat ettireceğim" diye ağladı. Onu arkadaşları ve yakıları teskin etmeye çalıştı. Katılmış bir süre sonra da morga girerek nişanlısının cenazesini gördü. Ancak buna rağmen onun öldüğüne inanmayarak, "Aşkım buz kesmiş. Neden onu buz gibi yere koymuşlar. Ben onu ameliyat ettireceğim o ölmedi" diye ağlamıştı. Katılmış'ın omuzundan hiç düşürmediği mavi kazağın da nişanlısı Demir'e ait olduğu öğrenildi. Katılmış, morg önünde o kazağı omzundan hiç düşürmeyip gözyaşı dökmüştü.

SON DANSI ORTAYA ÇIKTI

Cem Demir'in cenazesi otopsinin ardından babası Asım Demir tarafından alınarak dün akşam Bodrum'a götürüldü. Demir'in Adana'ya gelip yaptığı dansın da görüntüleri ortaya çıktı. Demir, görüntülerde son dansı olacağından habersiz etrafında toplanan kalabalığın alkışları arasında dans ediyor.

Şampiyon Cem'in Son Dansı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cem Demir 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (27)

GÖZÜN ARKADA KALMASIN:

ŞAMPİYON CEHENNEMDE DANSA DEVAM , KIZ ARKADAŞIN DA ERİK GİBİYMİŞ BU ARADA

3
30
yanıtYanıtla
SAMBA YAP ÖTE TARAFTA:

ŞİMDİ O TARAFTA DA SAMBA MI YAPAR TANGO MU BİLEMEM. NASIL YAŞARSAN ÖYLE ÖLÜRSÜN, NASIL ÖLÜRSEN DE ÖYLE DİRİLİRSİN ÖTEKİ TARAFTA

5
24
yanıtYanıtla
Rafiye:

Nasıl insanlarsınız nasıl bir zihniyettir bu sizemi kalmış öbür tarafta ne yapacağı ne olacağı bizlere Rahmet dilemek düşer. Sizler yüzünden bu dünya güzelleşemiyor çirkin düşünceli insanlar

yanıt10
yanıt2
rafiyeye:

ya geçin bu boş ayakları. hep aynı klişe laf. nasıl insanlarsınız nasıl insanlarsınız?valla 10 numara insanız ve değerlerimize inançlarımıza göre yorum yapıyorum. senin dinin sana benim dinim bana. bu kadar. Allah a isyanla geçen bir ömrü mü tasvip edicem. öteki tarafında Allah bilir ama bu taraftaki yaşamı hoş değil. sen nasıl insansın biz biliyoruz ama. şıracının şahidi nolacak?

yanıt1
yanıt2
..............................:

ADAM ÖLMÜŞ GİTMİŞ SANA NE SAMBASINDAN BUMBASINDAN SANAMI KALDI ALLAH''IN İŞİNE KARIŞMAK KİMSEYE ZARARI OLMAYAN BİRİ İŞTE ALLAH AİLESİNİ ARKASINDA KALANLARA SABIR VERSİN

yanıt4
yanıt2
karahan:

bir gencın hemde bu ülkeye sampıyonluklar kazanmış bır gencın arkasından saçma sapan yorum yapan ınsanlar hıc mı utanmıyorsunuz yazıklar olsun size

20
4
yanıtYanıtla
ADSIZ:

NE OLURSA OLSUN İNTİHAR EDENİN AHİRETTEDE CEZASI BÜYÜK. ALLAH AF ETSİN. LÜTFEN NE OLURSA OLSUN İNTİHARI DÜŞÜNMİYELİM. ALLAH KULLARINA ÇEKEMİYECEĞİ DERT VERMEZ

6
8
yanıtYanıtla
KARTAL:

HEY ADSIZ HER ZAMAN BÜYÜK YE AMMA VELAKİN BÜYÜK KONUSMA. . . ………………. .

yanıt1
yanıt1
Ali:

Cok bilyon

yanıt0
yanıt2
yancam:

ölüm sana yakişmamış

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title