Haberler

Sakarya'yı Tanıtanlara Teşekkür Belgesi Verildi

Sapanca Erzes Resturant'ta düzenlenen kahvaltı ile teşekkür belgesi takdim etti.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük; 22-25 Eylül 2011 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilen "Sakarya Tanıtım Günleri"ne katılan kurum ve kuruluşlara; Sapanca Erzes Resturant'ta düzenlenen kahvaltı ile teşekkür belgesi takdim etti.

Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO), Sakarya Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (SESOB) işbirliği ile 22-25 Eylül 2011 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde ilki gerçekleştirilen "Sakarya Tanıtım Günleri"ne katılan kurum ve kuruluşlara; Sapanca Göl kıyısında bulunan Erzes Resturant'ta düzenlenen kahvaltılı programla, Vali Mustafa Büyük tarafından teşekkür belgesi verildi. Toplantıda ayrıca, fuara katılan kurum ve kuruluşlar; organizasyon ile ilgili olumlu ve olumsuz düşüncelerini dile getirdi.

Sakarya; İstanbul ve İzmir'de Tanıtılacak

Törende bir konuşma yapan Sakarya Valisi Mustafa Büyük; Sakarya'nın tanıtıma ihtiyaç duyulduğu için Ankara'da böyle bir tanıtım günleri düzenlediklerini söyledi. Ankara'nın tanıtımı bütün yazılı ve görsel medya ile internet sitelerde yüzlerce haber çıktığını ifade eden Vali Büyük; "Ankara'da bazı kurumlar, tecrübeli olduğu için fuara en iyi şekilde hazırlanırken, bazıları da ilk defa katıldığı için amatörce hazırlanmıştır. Fuar bazıları için olumlu, bazıları için olumsuz de sonuçlanmıştır. Bundan sonra, Sakarya'nın tanıtımı için, il dışında katılacağımız fuarlara daha iyi şartlarda ve tecrübeli hazırlanacağız. Sakarya başka illerde tanıtılması gerekiyorsa, bir komisyon oluşturarak, daha planlı ve organizasyonla karar vereceğiz. Fuarların sonuçlarını gördüğümüzde, bu fuarın yararlı olduğunu göreceğiz. Bu fuarın külfetine ve zahmetine katlanan herkese teşekkür ediyorum" diyerek, Sakarya'nın bundan sonra Ankara, İzmir ve İstanbul'da açacağı fuarlar için komite kurulmasına karar verdi.

Kurum ve Kuruluşlara Teşekkür Belgesi

Sakarya Valisi Mustafa Büyük'ün ev sahipliğinde gerçekleşen törene; Ankara'da stant açan Kaymakamlar, Belediye Başkanları, kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. Vali Mustafa Büyük törende; Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO), Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (SESOB), Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Balkan ve Kafkas Halk Dansları Topluluğu, Adapazarı, Geyve, Hendek, Kaynarca ve Sapanca Kaymakamlıkları, Adapazarı, Arifiye, Akyazı, Erenler, Geyve, Hendek, Karasu, Kaynarca, Kuzuluk ve Sapanca Belediye Başkanlıkları, Adapazarı, Geyve ve Hendek Halk Eğitim Merkezleri, Türkiye Vagon Sanayi, Adapazarı Şeker Fabrikası, Sakarya 1.2.3 Organize Sanayi Bölgeleri, Sakarya Arı Yetiştiricileri, Adapazarı Pancar Ekiciler Kooperatifi, Geyve Ziraat Odası, Buzdağı Kaynak Suları, Erzes Resturant, Geyve Şık Zeytincilik, Güneşoğlu Süt Ürünleri, Köfteci İsmail, Kromel Makine, Kuzuluk İhlas Kaplıcaları, Little Big, Özlem Çelik, Sakaryaspor A.Ş., Sapanca Durusu, Sasa Tesisleri, Tunatan Tesisleri, Ülker Cola Turka, Yayla ATV Saferi, Yön Fuarcılık, Sebahattin Mesten, İl Kültür Müdürü Hüseyin Yorulmaz ve personelleri Murat Topuz, Levent Başkan ile Gazeteci Levent Candan'a teşekkür belgelerini takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title