Haberler

Sakarya'da Kurban Bayramı Arifesinde Mezarlıklara Ücretsiz Ulaşım

Güncelleme:

Sakarya'da Kurban Bayramı arifesinde mezarlıkları ziyaret edecek vatandaşlar, belediyenin ücretsiz ulaşım imkanından faydalanacak. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, arife günü saat 13.00 itibarıyla otobüsler her saat başında Demokrasi Meydanı'ndan Emirdağ ve Emir Sultan mezarlıklarına ulaşım sağlayacak. Ziyaretçiler için düzenlenen seferler saat 17.00'ye kadar devam edecek. Ulaşım Yönetim Merkezi, talep, istek ve şikayetler için bayram boyunca vatandaşların hizmetinde olacak.

Sakarya'da Kurban Bayramı arifesinde mezarlıkları ziyaret edecek vatandaşlar, belediyenin ücretsiz ulaşım imkanından faydalanacak.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, arife günü saat 13.00 itibarıyla otobüsler her saat başında Demokrasi Meydanı'ndan Emirdağ ve Emir Sultan mezarlıklarına ulaşım sağlayacak.

Ziyaretçiler için düzenlenen seferler saat 17.00'ye kadar devam edecek. Ulaşım Yönetim Merkezi, talep, istek ve şikayetler için bayram boyunca vatandaşların hizmetinde olacak.

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Emir Sultan Demokrasi Sakarya Kurban Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title