Haberler

Royal Halı Gaziantep-Rönesans Ted Ankara Kolejliler Soyunma Odaları

Rönesans TED Ankara Kolejlileri 90-80 mağlup eden Royal Halı Gaziantep'in başantrenörü Stefanos Dedas, karşılaşmadan galip ayrılarak play offlara kaldıkları için sevindiklerini söylerken şöyle dedi: "Gaziantep tarihinde bence en önemli basketbol günü. Sezon başında play off oynayacağımızı düşünenlerin sayısı çok azdı.

Rönesans TED Ankara Kolejlileri 90-80 mağlup eden Royal Halı Gaziantep'in başantrenörü Stefanos Dedas, karşılaşmadan galip ayrılarak play offlara kaldıkları için sevindiklerini söylerken şöyle dedi:

"Gaziantep tarihinde bence en önemli basketbol günü. Sezon başında play off oynayacağımızı düşünenlerin sayısı çok azdı. Bunu maçtan önce de düşünüyorum, oyuncularımla gurur duyuyorum. Oyuncularıma bu sene çok iyi iş yaptıklarını söyledi. Maçı kazandık play off'a kaldık., Çok mutluyuz. Taraftarlarımıza tarihi bir gün yaşattık."

Rönesans TED Ankara Kolejliler başantrenörü Selam Gökçe ise karşılaşmada oyuncularının iyi mücadele ettiğini ancak kazanamadıklarını belirterek şunları söyledi:

"Ligin son haftasında Royal Halı Gaziantep'in ciddi bir play off hedefi varken, biz ise hedefimiz bitmiş olarak sadece iyi top oynamak için son maça çıktık. İlk yarıda istediğimiz oyunu oynamadık ve 17 sayı geri düştük. İkinci yarı kısmen toparlandık. Biraz daha arzulu ve istekli oynamaya başladık. Maçın sonuna ortak olabilirdik. Hedefin olması ciddi bir motivasyon sağlıyor. Onun için de galibiyete uzanamadık, fakat maçta oyuncularımın gösterdiği performanstan memnunum. Royal Halı Gaziantep'e başarılar diliyorum."

- Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Royal Halı Gaziantep Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title