Haberler

Roman Vatandaşlara Sünnet Şöleni

Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi Kandırada Roman çocuklara yönelik sünnet şöleni düzenledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Roman Dernekleri Federasyonu ve Kandıra Roman Derneği ile birlikte Kandırada sünnet şöleni gerçekleştirdi. 75 çocuğun sünnet olduğu şölen halk dansları, Roman Orkestrası ile şenlendi. Roman vatandaşların ilgi gösterdiği şölende Hüzün Konseri ile eğlence doruğa ulaştı.

PROTOKOL İLGİ GÖSTERDİ

Büyükşehir Belediyesinin bu sene ilk kez düzenlediği sünnet şöleni Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezinde yapıldı. Etkinliğe Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Sözen, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, Kandıra Roman Derneği Başkanı İhsan Okatan ve çok sayıda Roman vatandaş katıldı.

ÇOCUKLARIMIZ ÜLKEMİZİN TEMİNATI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu çocuklara yönelik yapılan hizmetin ülkeye yapılan hizmet olduğunu ifade ederek onların hayata daha sağlıklı tutunmaları, temiz bir hayatta yaşamaları için hizmetler üretmeye devam edeceklerini kaydetti. Başkan Karaosmanoğlu çocukların ülkemizin teminatı olduğunu ifade ederek onların bu doğrultuda hayata atılmaları için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini aktardı.

SÖZEN HEDİYE DAĞITTI

Roman vatandaşların büyük ilgi gösterdiği sünnet şöleninde konuşan Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Sözen çocukların ülkenin geleceği olduğunu belirterek sünnet olan 75 çocuğa hediyelerini dağıttı. Kandıra Roman Derneği Başkanı İhsan Okatan ise Büyükşehir Belediyesinin kendilerini her zaman desteklediklerini ifade ederek Roman vatandaşlar olarak yapılan hizmetlerden çok memnun olduğunu belirtti.

HÜZÜN KONSERİNDE YERİNDE DURAMADILAR

Şölen daha sonra Roman sanatçı Hüzün konseri ile devam etti. Gecenin geç saatlerine kadar süren Hüzün konserinde Roman vatandaşlar doyasıya eğlendi. Şarkıcı Hüzün konsere başlamadan önce Büyükşehir Belediyesi'ne hayata geçirdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Hareketli ve duygusal parçaları ile konseri izlemeye gelen vatandaşlara mükemmel bir akşam yaşatan Hüzün, bir ara davul ile orkestraya eşlik etti. Roman vatandaşlar şarkıcının hareketli parçalarında yerinde duramadı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Ali Sözen Kandıra Şölen Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 3 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title