Haberler

Rize'de Kahve Taranması Olayında 2 Kişi Tutuklandı

RİZE'nin İkizdere İlçesi Güneyce Köyü'nde, kahvenin otomatik silahla taranması sonucu 3 kişinin ölümü, 7 kişinin de yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 7 kişiden 2'si tutuklandı.

RİZE'nin İkizdere İlçesi Güneyce Köyü'nde, kahvenin otomatik silahla taranması sonucu 3 kişinin ölümü, 7 kişinin de yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 7 kişiden 2'si tutuklandı.

Rize İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kahvenin otomatik silahlarla taranması olayı ile bağlantılı oldukları iddiasıyla Rize, Trabzon ve İstanbul'da 7 kişiyi gözaltına aldı. Bugün Rize Adliyesi'ne sevk edilen 7 kişiden olay yerinde keşif yaptıkları iddia edilen O.S. ve S.E. tutuklandı, 5 kişi ise yurt dışı yasağı ve adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Olayın failleri olduğu belirlenen 3 kişinin aranmasına devam ediliyor.

Güneyce Köyü'nde 1 Kasım tarihinde kahvenin otomatik silahlarla taranması sonucu 43 yaşındaki Yaşar Akyıldız ile kardeşi 42 yaşındaki Ahmet Şahin Akyıldız ve 65 yaşındaki Abdullah Özkan hayatını kaybetmiş, olayda 7 kişi de yaralanmıştı. - Rize

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İkizdere Trabzon Güneyce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title