Haberler

Ramazanda Sığınmacılara Yardım

Güncelleme:

Atasay Kamer Vakfı ile bir önceki dönemin AK Partili Urfa Vekili Emir Önen, Suriyelilere gıda yardımında bulundu.

Atasay Kamer Vakfı ile 23. Ve 24. Dönem Urfa milletvekili M. Emin Önen, ramazan ayında ülkelerindeki iç savaş nedeniyle Şanlıurfa'ya sığınan Suriyeli aileleri unutmadı.

Atasay Kamer ve Önen, içerisinde pirinç, nohut, mercimek, fasulye, zeytin, salça, bulgur, makarna, irmik ve ay çiçek yağı bulunan gıda kolisini Suriyeli 2 bin aileye ulaştırdı.

Gönderilen gıda kolileri Şanlıurfa merkez, Akçakale ilçe merkezi ve bazı köylere kadar ulaştırıldı. Yardımlar merkez ilçeler ve köylerde Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu ekipleri ile Akçakale ilçesinde ise Akçakale Belediyesi ekiplerinin desteğiyle ulaştırıldı.

Yardımlarla ilgili Önen, "Atasay Kamer Vakfı olarak her yıl binlerce aileyi sevindiriyor, mağdur ailelere destek olunuyor. Bu yılda ülkelerindeki iç savaş nedeniyle ilimize sığınan Suriyeli aileleri de unutmadık ve onların acılarını, yoksulluklarını bir nebze de olsa unutturmak istedik. Büyüklerimiz, -Mal, gurbette vatandır. Fakirlik vatanda gurbettir. Bir kimse fakirse, nerede olursa olsun gariptir- buyuruyor. Bizde ülkemizde garip olan Suriyeli mültecilere elimizden geldiğince gıda yardımında bulunmaya çalıştık. İnşallah faydamız olmuştur" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Abdulkadir Emin Önen Atasay Kamer Akçakale Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title