Haberler

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

AK Parti Elazığ İl Teşkilatı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Ak Parti Elazığ İl Teşkilatı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Kültür Park Mamürat'ül Aziz Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, AK Parti Elazığ milletvekilleri Tahir Öztürk, Metin Bulut, Ömer Serdar ve Ejder Açıkkapı, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, partilileri karşılayarak bayramlarını kutladı.

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpay, burada yaptığı konuşmada, dün Giresun'da düşen helikopterde hayatını kaybeden şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara da acil şifalar diledi.

Bir bayrama daha kendilerini kavuşturduğu için Rabbine hamd eden Alpay, "Rabbim bu ülkenin, milletin ve ümmetin yolunu açık etsin. Rabbim ülkemize, bu aziz coğrafyaya, Müslümanlara ve ümmete tuzak kuranlara fırsat vermesin." dedi.

Milletvekili Öztürk, şehitlerin olmasından dolayı bayrama hüzünlü girdiklerini belirtti. Şehitleri rahmetle anan Öztürk, ailelerine başsağlığı ve yaralılara da acil şifalar diledi.

Bulut, Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini ifade etti. Birkaç bayramdır sevinemediklerini, sevinmenin kendilerin haram olduğunu aktaran Bulut, "İslam aleminin üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. Onların hesabı olduğu gibi Allah'ın da hesabı var. Onlar bu oyunun altında ezilecek inşallah." şeklinde konuştu.

Ömer Serdar, bayramın paylaşmak, kucaklaşmak, el ele tutuşmak, ayağı kayanın elinde tutup kaldırmak ve ekmeğini aşını fakir fukarayla paylaşmak olduğuna dikkat çekerek, bu bayramı bu şekilde idrak ettirdiği için Allah'a hamd etti.

Belediye Başkanı Yanılmaz da Türkiye'nin önemli bir dönemeçten geçtiğini ifade ederek, "Bu önemli dönemeçten geçerken çok önemli hizmetler yapılıyor. Bu hizmetlerden en önemlisi, İsrail'in kurulduğu günden ilk defa Mavi Marmara olayından dolayı özür dilemeyi, tazminat ödemeyi ve Gazze'ye yardım edilmesini kabul etmesidir." şeklinde konuştu.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Gürgöze ise Giresun'da düşen helikopterden dolayı bayramın buruk geçtiğini kaydederek, "Dün düşen helikopterde şehitlerimiz var. Kendilerine Allah rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Tahir Öztürk AK Parti Elazığ Politika Haberler

title