Haberler

PTT 174. Kuruluş Yılını Kutluyor

Güncelleme:

PTT Bolu Başmüdürlüğü PTT'nin 174. kuruluş yılı dolayısıyla Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'nı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Bolu Valisi Zahteroğulları, Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın Türkiye Cumhuriyeti'nin en köklü teşkilatlarından biri olduğunu ifade etti.

Ziyarete Bolu PTT Başmüdürü Sami Arlı, İşletme ve Teknik Birimler Müdürü Nuran Arlı, Merkez Müdürü Hasan Bınar ve Mühendis Ayşe Elif Çankaya yer aldı.

PTT'nin yapmış olduğu çalışmalar hakkında Vali Zahteroğulları'na bilgiler veren Bolu PTT Başmüdürü Sami Arlı 'Kuruluşumuzun 174. kuruluş etkinlikleri kapsamında ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. PTT'miz halkımıza vermiş olduğu hizmetlerde önemli gelişmeler sağlamıştır. Klasik posta hizmetlerimizle başlayan değişiklikler, kargo ve lojistik hizmetlerimizle ve bankacılık hizmetlerimizle devam etmiştir. Bir nevi perakende bankacılık yapmaktayız. Bankaların şubesinin bulunmadığı ilçelerde bankacılık işlemlerini biz yapmaktayız. Kurumumuza her zaman vermiş olduğnuuz destekleriniz için teşekkür ederiz. Çalışanlarımız adına saygılarımızı ve şükranlarımızı arz ederim" dedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin en köklü teşkilatlarından birinin de Posta ve Telgraf Teşkilatı olduğunun altını çizen Vali Zahteroğulları ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "174. kuruluş yıldönümünüzü kutluyorum. Posta ve Telgraf Teşkilatı çok anlamlı ve çok önemli hizmetler vermektedir. Ben de tüm PTT çalışanlarının 174'ncü kuruluş yıldönümlerini kutluyor, şahsınızda tebrik ediyorum. Görevlerinizde başarılar dilerim" dedi.

Ziyaret sonrası PTT Başmüdürü Sami Arlı, Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'na PTT tarafından 174. yıldönümü anısına hazırlanan pul albümü hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayşe Elif Çankaya Türkiye Bolu Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title