Haberler

Prof. Sevim Savaşer Çağlayan Mahalle İftarında

Güncelleme:

Çağlayanlı komşular, İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Sevim Savaşer'in de katıldığı Mahalle İftarında bir araya geldi.

Çağlayan Orta Camii çevresinde kurulan iftar sofralarında Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'la birlikte oruçlarını açan mahalle sakinleri, Anadolu'nun mozaiğini oluşturan kardeşlik coşkusunu geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bir daha yaşadılar.

07 Ağustos Salı günü Çağlayan Vatan Caddesinde bulunan Orta Camii çevresine kurulan İftar Sofralarında binin üstünde vatandaşımız birlikte oruçlarını açtılar. Eski bir Türk geleneği olan sokak iftarlarının benzeri "Mahalle İftarları", üç yıldır Kağıthane'de uygulanıyor.

Bu yıl 14.sü Çağlayanda gerçekleştirilen programa, Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile birlikte AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Sevim Savaşer de katıldı. Ayrıca iftar programında, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Sezgin, AK PARTİ Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, İlçe Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şaban Demirel, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Kağıthane Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Osmanoğlu, Mahalle Başkanları Zeki Özdemir ve Yunus Güzel, STK Temsilcileri, İş Adamları ve Birim Müdürleri de yer aldılar.

Ramazan Tüm Güzelliklerin Ayı

Fazlı Kılıç, "Değerli misafirlerimize ve Milletvekilimize davetimize icabet ederek bizi şereflendirdikleri için saygılarımı iletiyor ve teşekkür ediyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Ramazanın Ülkemize, İlçemize, Mahallemize ve tüm insanlığa huzur getirmesini diliyorum" dedi.

Prof. Dr. Sevim Savaşer de, "Değerli protokol ve sevgili Çağlayanlılar, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Ramazan Bereket, bolluk ve paylaşma ayı olduğu kadar aynı zamanda tüm güzelliklerin bir araya geldiği aydır. Şimdiden Kadir Gecenizi ve Bayramınızı kutluyorum" diyerek, bu ortamı hazırlayan Başkan Fazlı Kılıç'a teşekkür etti.

Hasbahçe Yine Cıvıl Cıvıl

Hilal TV nin her akşam yayınladığı iftar programı ve Hasbahçe Ramazan Etkinlikleri, tüm güzellikleriyle devam ediyor. Bu akşam çocukların eğlence programında Animatör Sunucu, Akrobat ve Çocuk Yarışmaları yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sevim Savaşer Fazlı Kılıç Ak Parti Çağlayan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title