Haberler

Porland, Yardım Gecesinin Ana Sponsoru Oldu

Güncelleme:

Porland, "Şefler Platformu"nun Şef Murat Dadak'a yardım amacıyla düzenlediği anlamlı gecenin ana sponsorluğunu üstlendi.

Gastronomi sektörünün 90 usta şefi, geçirdiği beyin kanaması sonucu rahatsızlanarak ciddi sağlık sorunlarıyla mücadele eden Şef Murat Dadak ile dayanışma için bir araya geldi.

20 Mart akşamı Marriott Hotel Asia'da gerçekleşen, Porland'ın ana sponsorluğunda düzenlenen gecede, kendi camiasında başarıları ve yenilikleri ile tanınan usta şefler birbirinden farklı lezzetler sundular.

Porland Satış Direktörü İsmail Taşkın, "Şefler Platformu"nun düzenlendiği organizasyonla ilgili görüşlerini şöyle ifade etti: "Gastronomi sektöründe 20 yıldan bu yana var olan bir marka olarak böyle anlamlı bir geceye destek vermek istedik. Şef Murat Dadak'ın bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz."

Hakan Akkaya'dan plaket

Gecede İsmail Taşkın'a bir de teşekkür plaketi sunuldu. Taşkın'a teşekkür plaketini şefler platformu adına "Bugün Ne Giysem?" programının jüri üyelerinden Hakan Akkaya takdim etti.

"Şefler Platformu"nun düzenlendiği yardım yemeğine Ali Ağaoğlu ve Acun Ilıcalı gibi iş ve sanat dünyasından da birçok ünlü ismin katıldı. Şefler Platformu'nun değerli şefleri hazırlayacakları lezzetleri davetlilerin beğenisine sunacaklar. Usta şeflerin geceye özel hazırladığı tablolar açık arttırma ile satılacak. Gecenin sonunda elde edilecek olan gelirle Şef Murat Dadak'a yardım sağlanacak.

Organizasyonda Görev Alan Şefler

Şef Rafet İnce

Şef Eyüp Kemal Sevinç

Şef Fikret Özdemir

Şef Mehmet Yalçınkaya

Şef Necat Çuhadar

Şef Şenol Özbay

Şef İsmail Ay

Şef Yener Özden

Şef Raşit Yazıcı

Şef Sedat Yaman

Şef Mehmet Şiriş

Şef Rüzgar Sünbül

Şef Korhan Büyüksuda

Şef Zeki Kara

Şef Aydın Sevindik

Şef Fahrettin Birol Temel

Şef Ayvaz Akbacak

Şef Hüseyin Ceylan

Şef İsmail Ceylan

Şef Ceyda Baza

Şef Adnan Öztürk

Şef Murat Aslan

Şef Özgür Özkan

Şef Yücel Dereyayla

Şef Abdullah Özcan

Şef Uğur Alpaslan

Şef Hüseyin Ceylan

Şef Kerim Kızıltan

Şef Ramazan Yiğit

Şef İsmail Ceylan

Şef Ahmet Metin Erdoğan

Şef Mithat Yalçınkaya

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Ceylan İsmail Ceylan Hakan Akkaya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title