Haberler

Polisin Cenazesini Taşıyan Minibüs Devrildi: 19 Yaralı

Güncelleme:

Kocaeli'de borçları yüzünden intihar eden polis memuru Aytaç Güneş'in cenazesini taşıyan minibüs devrildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Bölge Trafik Şubesi'nde görev yaparken iki gün önce başına tabanca ile ateş ederek yaşamına son veren polis memuru Aytaç Güneş'in cenazesinin memleketi Tokat'a götürüldüğü Tosya İlçesi'nde devrilen midibüste 17'si polis 19 kişinin yaralanması üzüntüyü daha da arttırdı.

Dün akşam Tosya'nın Çankırı Kavşağı'nda bariyerlere çarparak takla atan ve özel soğutuculu bölmesinde cenazenin de bulunduğu öğrenilen, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait Ahmet Kaba yönetimindeki 41 TR 668 plakalı otobüste 17'si polis biri şoför ve biri de cenaze yakını 19 kişi yaralandı.

Dün akşam kaza haberinin ulaşmasıyla Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde tam anlamıyla bir şok yaşandı. Emniyet müdürü Hulusi Çelik başta olmak üzere tüm polis müdürleri ile diğer emniyet mensupları kaza ile ilgili bilgi almaya çalışırken, birçok görevli de Tosya'ya gitti. Kazada yaralananların isimleri şöyle:

Ahmet Kaba (Şoför) Alparslan Erbaş, Kaden Erdem, Fuat Özaydın, İsmail Çobanoğlu, Süleyman Şirin, Yunus Usluer, Ahmet Silme, İbrahim Şarlayan, Emre Güç, Ahmet Saraç, Erkan Köse, İbrahim Gençer, Özgür Özkan, Muammer Işık, Yahya Öltem, Hasan Gülenç, Muharrem Işık ve Hakan Furtana.

Yaralanan polis memurlarının tedavilerinin devam ettiği ve durumu uygun olanların Kocaeli'ne getirilerek tedavilerine burada devam edileceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Kaba Çankırı Tokat Tosya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title