Haberler

Polisin Attığı 'Sağ Kroşe'ye 4,5 Yıl İstendi

Güncelleme:

Trafiğe kapatılmış yol tartışması yaşadığı vatandaşa sağ kroşe attığı ve cep telefonuna zarar verdiği iddiasıyla, bir trafik polisi hakkında 4,5 yıl hapis cezası istendi.

Trafiğe kapatılmış yol tartışması yaşadığı vatandaşı darp ettiği ve cep telefonuna zarar verdiği iddiasıyla bir trafik polisi hakkında 'kasten basit yaralama' ve 'mala zarar verme' suçlarından toplamda 10 aydan 4,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

MÜSABAKAYA YETİŞMEK İÇİN İZİN İSTEDİ

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, geçtiğimiz ay Kadıköy Bağdat Caddesi'nde meydana gelen olayda Cavit Ünal, oğlunu aracıyla yüzme müsabakasına götürdüğü sırada 2 polis memuru trafiği kesti. Trafiği kesip araçları başka istikamete yönlendiren polis memurlarına çocuğunun milli yüzücü olduğunu ve müsabakaya yetiştirmesi gerektiğini söyleyen Cavit Ünal, yolun açık olduğunu belirterek geçmek istediğini ifade etti.

"SİZİN GİBİ TERBİYESİZLERDEN BIKTIM"

Polis memuru Erhan Öner'in bu duruma izin vermediği belirtilen iddianamede, Öner'in "Sizin gibi terbiyesizlerden bıktım. Bana ne senin çocuğun milli yüzücü ise. Sana ceza keseyim adresine göndereyim aklın başına gelir" dediği ifade edildi.

KENDİ FOTOĞRAFINI ÇEKTİĞİNİ ZANNEDİP DARP ETTİ

Cavit Ünal'ın aracından cep telefonunu alarak yolun açık olduğunu belgelemek için fotoğraf çekmek istediği ifade edilen iddianamede, polisin kendi fotoğrafının çekildiğini zannettiği ve Ünal'a saldırarak yumrukla darp ettiği belirtildi. Polis memuru Erhan Öner'in Ünal'ın cep telefonuna da zarar verdiği belirtilen iddianamede, olay yerinde bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasının vurma eylemini açıkça ortaya koyduğu kaydedildi.

4 BUÇUK YILA KADAR HAPİS CEZASI İSTEMİ

Polis memuru hakkında 'mala zarar verme' ve 'kasten basit yaralama' suçlarından toplamda 10 aydan 4 buçuk yıla kadar hapis cezası istemiyle Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Erhan Öner Kadıköy Bağdat Politika Güncel Haberler

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500

Yorumlar (4)

ERHANCK21:

beter olsun emi o polis

0
1
yanıtYanıtla
hayatmobilWeb@haberler.com:

Sıcak arabanın içinde ahkam kesicen vatandaş için soğukta bekleyen o polise diklenicen senin için söylenecek çokta birşey yok

1
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Polisi linç edenleri, küfür edenleri trafik magandalarını affedin. Polis en ufak hata yaptımı hapis cezası meslekten men edin. Allah sizinde çocuklarınızı inşallah polis yapar yada sizleri polise muhtaç eder inşallah. Allah o polislerin hAKKINI AHİRETTE SİZLERDEN SORACAK. yAZIKLLAR OLSUN BU MEMLEKETTE POLİSLİK YAPILMAZ. hEYYY POLİS ARKADAŞLAR 1 SAAT İŞ BIRAKINYA KİMSE 400 BİN POLİSİ İŞTEN ATAMAZ. BAKALIM ÜLKEDE NELER OLACAK. SİZE CEZA VERENLER SAHİP ÇIKMAYAN SİYASİLERİ KİM KORUYACAK.

1
0
yanıtYanıtla
smertmobilWeb@haberler.com:

Asın o polisi zaten polis günah keçisi vatan haini demi asın ya millet de rahatlasin şu savcı hakimlerde..... git sen doğuda ypg ye gücünü göster hükümet bozuntusu

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title