Haberler

Polise Operasyon: 21 Gözaltı Var

Güncelleme:

Selam-Tevhid soruşturmasında görev alan eski Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü polislerine yönelik yeni operasyonda 21 polis gözaltına alındı.

İstanbul merkezli olarak çeşitli illerde gerçekleştirilen operasyonlarda 21 polis gözaltına alındı. 21 polisin gözaltına alındığı operasyonu İstanbul Cumhuriyet Başsavcı vekili İrfan Fidan'ın gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

İÇERİDEKİ POLİSLER DE ŞÜPHELİ

Operasyonunun Selam-Tevhid Terör örgütü soruşturmasında görev alan eski Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) personeli polislere yönelik gerçekleştirildiği öğrenildi.Silivri'de tutuklu bulunan bazı polislerin de soruşturmaya dahil edildiği belirtiliyor.

Selam-Tevhid soruşturmasında görev alan polislere yönelik operasyon kapsamında, daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılan polislerin de bulunduğu öğrenildi.

21 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul merkezli operasyonda şu ana kadar 21 kişinin gözaltına alındığı, operasyonun sürdüğü kaydedildi.

DAHA ÖNCE 76 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Selam-Tevhid soruşturmasında görev alan polislere yönelik operasyonda, gözaltına alınanlar arasında Gaffur Ataç, Mehmet Işık, Yasin Akyar, Serhat Taner Doğan gibi isimlerin de olduğu belirtildi.

Selam-Tevhid soruşturmasında görev alan polislere yönelik daha önce yapılan operasyonda 76 kişi gözaltına alınmış, bunların çoğunluğu serbest bırakılmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (105)

canermobilWeb@haberler.com:

Hey ya rabbi sen bu turk milletini koru ates azabindan.polis polise operasyon yapmasi bu yeni bisey degil cok gorduk biz bunlardan.allah askina dunyanin hangi ulkesinde polis polise operasyon yapiyorkim kime calisiyorallah turkiye cumhuriyetini bolunmekten korusunAMIN...

91
2
yanıtYanıtla
pala bey:

askeri polisi süründürün pkk yı koruyun, , cizreye hakim olamıyan zihniyet dünyaya hakim olacakmış. . . . . . . . . . . askeri polisi kapatın nasılolsa ipleri pkk nın eline verdiniz, , Tc hükümetlerinin hiçbirisi pkk ve hırsızlıkla bukadar samimi olmadı

66
7
yanıtYanıtla
zenci türk:

sen geçeceksin bu işleri yemezler koçum cahil herif

yanıt4
yanıt32
SES:

ZENCİ EFENDİ ADAMIN HANGİ YAZDIĞI YALAN BENCE SEN SÜPERCAHİLSİN

yanıt8
yanıt1
onur seref:

KARAGÖZ LE HACİVAT SEYREDİYORUZ BUNE YAAAAAAA ÜLKENİN ÇİVİSİ ÇIKTI

57
5
yanıtYanıtla
Hakan:

Hükümet Iran ajanlarini neden izlediniz diye polisi cezalandiriyor. MIT in basinda tescilli belgeli Genelkurmayda mahfuz br Iran ajani duruyor ( Dün istifa etti Basbakan olacak). Millet uyanin hükümet resmen Iranin emrinde. Reza ile iliskileri normal mi? Kac bakan önüne yatti biliyorsunuz. Siz koyunlar gibi uyuyun ve oy vermeye davam edin. Sizden ancak koyun olur zaten. Sizlere hersey denir asla ama asla müslüman denemez koyunlar! Bilerek isteyerek hirsizlarin ve vatan hainlerinin yanindasiniz cünkü!!

37
17
yanıtYanıtla
anti ain:

Hakan çok ağır konuşmuşsun sözlerin kısmen doğru olabilir ama oy verenlere hain deme o zaman chp yahlı yaptı hain mhp yanlış yaptı hain hdp yanlışı çok hain oğlu hain Akp zaten baştan sona hain sahi sen oyunu kime verdin oy kullanmadınsa zaten bunlara sebep olan sensin verdiğin diğer partilerde çeşitli nedenlerden dolayı hain demekki seninde parmağın var bu işte ya demek sende hainsin

yanıt14
yanıt5
mesutm@m.m:

Koyun diye aşağıla di g n halk paralel bir

yanıt2
yanıt7
helalm@m.m:

Bunları bilen için katlanılmaz bir durum...bilmeyen insanlar için AKP bir kurtarıcı... Üniversite mezunu olmayana oy kullandırma ya can arkadaş bu memlekette bu devirde cahillik diz boyu...ne zaman görecek bu halk gerçekleri artik

yanıt11
yanıt13
esm@m.m:

Fethullah arpani fazla vermiş senin iyi bir mevkidedin galiba.. Bu ülke fetullaha da onun koyunlarını da kalmaz

yanıt0
yanıt1
helalm@m.m:

Bunları bilen için katlanılmaz bir durum...bilmeyen insanlar için AKP bir kurtarıcı... Üniversite mezunu olmayana oy kullandırma ya can arkadaş bu memlekette bu devirde cahillik diz boyu...ne zaman görecek bu halk gerçekleri artik

11
13
esm@m.m:

Fethullah arpani fazla vermiş senin iyi bir mevkidedin galiba.. Bu ülke fetullaha da onun koyunlarını da kalmaz

0
1
Tüm 105 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title