Haberler

Polis Sergisinde, Bilkay' In Türkü Mutluluğu

İzmir'de Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan birimler, faaliyetleriyle ilgili sergi açtı.

İzmir'de, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan birimler, faaliyetleriyle ilgili sergi açtı. Yoğun ilgi gösterilen sergiye, Yargı ve Güvenlik Muhabirleri Derneği üyeleri de fotoğraflarıyla destek verdi. Stantları tek tek gezen Emniyet Müdürü Ali Bilkay, bu sırada karşılaştığı görme engelli sanatçı Mehmet Şener'den en sevdiği Yüce dağ başında bir top kar idim türküsünü dinleyince çok mutlu oldu.

Polis haftası kutlamaları çerçevesinde İzmir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'nden, Bomba İmha Şube Müdürlüğü'ne kadar tüm birimler faaliyetlerini anlattıkları sergi açtı. Sergi öncesinde, emniyet kemerinin öneminin anlatıldığı araç similatörü ve köpek eğitim merkezinde eğitilen köpeklerin gösterisi, özellikle öğrencilerin büyük ilgisini çekti.

MUHABİRLER DE FOTOĞRAFLARIYLA KATILDI

Gösterinin ardından İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, diğer katılımcılarla sergi kurdelesini kestikten sonra stantları tek tek ziyaret edip bilgi aldı. Sergiye, Yargı ve Güvenlik Muhabirleri Derneği üyeleri fotoğraflarıyla destek verdi. Dernek Başkanı Reşit Çağlayangil de, zorlu koşullarda çalışan muhabirlerin fotoğraflarının hikayelerini Bilkay ve diğer katılımcılara anlattı.

Ali Bilkay, stant ziyaretleri sırasında görme engelli sanatcı Mehmet Şener'le de kısa süre sohbet ettikten sonra, çok sevdiği Yüce dağ başında bir top kar idim türküsünü istedi. Şener'den türküyü dinleyen Bilkay'ın mutluluğu yüzüne yansıdı. Bu sırada sergi açılışından yaklaşık 10 dakika sonra kurdele kesilirken çekilen fotoğrafların, Foto Film Şube Müdürlüğü'nce karta basılarak ziyaretcilere dağıtılması karşısında, Ali Bilkay, Polisin hızını da göstermiş olduk, dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Şener İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title