Haberler

Pınarkule'de Mezuniyet Heyecanı

Güncelleme:

Pınarkule İlkokulu'nda mezuniyet sevinci yaşandı.

Diploma heyecanlarını aile ve öğretmenleri ile yaşayan okul öğrencilerini Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil de yalnız bırakmadı.

Adnan Kahveci Mahallesi'nde bulunan Pınarkule İlkokulu bu seneki mezunlarını güzel bir törenle verdi. Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü ve okulun eski müdürü Yafes Bakırcı, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ve velilerinin katıldığı coşkulu törende mezun olan öğrenciler, okulun bayrak ve flamasını törenle son sınıfa geçen öğrencilere teslim ettiler.

Öğrencileri Kutladı

Mezun olan öğrencilerden başarı sıralamasında dereceye girenlere okul yönetimi tarafından hazırlanan hediyeler verildi. Öğretmenlerinin elinden tek tek diplomalarını alan öğrencileri kutlayan Başkan Yardımcısı Yeşil, Beylikdüzü Belediyesi olarak milli eğitime büyük katkı yaptıklarını ve bu katkıların meyvesini ilçe milli eğitim müdürlüğünün güzel çalışmaları ile aldıklarını söyledi. Beylikdüzü'nün İstanbul'da milli eğitimde ilk 5 içerisinde yer aldığına değinen Yeşil, mezun olan öğrencilerin de çeşitli günler düzenleyerek okullarını unutmamaları gerektiğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Efrahim Yeşil Çatalca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title