Haberler

Piknikte Evlendiler

Güncelleme:

Dernek, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları üyeleri her hafta sonu Eyüp Belediyesi Kurt Kemeri Tesisleri'nde piknik yaparak stres atıyor.

Sık sık sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, vakıflar ve dernekleri ziyaret eden Başkan İsmail Kavuncu, hafta sonları Eyüp Belediyesi Kurt Kemeri piknik alanını ziyaret ederek piknikçilerle sohbet ediyor. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ve eşi, Ak Parti İlçe Başkanı Seçkin Turan, Eyüp Belediyesi Başkan Yardımcıları Metin işeri, Semih Dikyol, Muhammed Esat Nuhoğlu ve Adem Koçyiğit ile birlikte ailece piknik yapan dernek üyeleriyle sohbet etti, onların dilek ve şikayetlerini dinledi.

İnsan Ve Medeniyet Hareketi Derneği, Kars Susuz Kırkpınar Köyü Derneği ve Eyüp Ak Parti İlçe Teşkilatı Eyüp Belediyesi Kurt Kemeri Tesisleri'nde piknik yaptı. Başkan önce Eyüp Ak Parti İlçe Teşkilatı'nın piknik organizasyonunu ziyaret etti ve burada bir de nikah kıydı. Hamiyet- Osman Alphan'ın kızı Neslihan Alphan ile Fatma- Hasan Şenocak'ın oğlu Onur Şenocak Kurt Kemeri piknik alanında düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi. Çiftin nikahını Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu kıydı. Çiftin şahitliğini Ak Parti İlçe Başkanı Seçkin Turan ve yakın arkadaşları Ozan bey yaptı. Başkan İsmail Kavuncu, nikah cüzdanını Ak Parti İlçe Başkanı Seçkin Turan'a Turan da Neslihan Alphan Şenocak'a verdi.

Başkan Kavuncu, piknikte yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine değinirken, "Vatandaşlarımızla bu tür etkinliklerde bir araya gelmek benim için büyük mutluluk. Onlarla bol bol sohbet etme, sorunlarını, isteklerini dinleme imkanı buluyorum. Biz çok büyük bir Eyüp Sultan ailesiyiz... Bu büyük manevi sorumluluğun bilincindeyiz ve her zaman da öyle olacağız. " dedi.

Başkan, piknikte çocukları da unutmadı onlara birer futbol topu hediye etti. Başkan İsmail Kavuncu, Eyüp Ak Parti İlçe Teşkilatı'nın pikniğinin ardından İnsan Ve Medeniyet Hareketi Derneği, Kars Susuz Kırkpınar Köyü Derneği'nin pikniğini ziyaret etti.

Başkan "Derneklerimiz, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının öne çıktığı yerler. Tarihiyle, kültürüyle, gelenek ve görenekleriyle büyük bir kültür mirasına sahip olan bizler, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk içinde, herkesin birbirine saygı ve sevgi gösterdiği, herkesin birbirleriyle şefkatle kucaklaştığı, sen, ben ayrımı olmadan, farklılıklarımızın zenginlik olarak görüldüğü bir ülkede yaşıyoruz.

Bu yolda doyduğu yerle doğduğu yer arasında güzel köprüler kurarak, kültür mirasımızı gelecek nesillere aktarma çaba ve gayreti içinde olan, İnsanlığa güzel hizmetler yapmayı kendine amaç edinmiş derneklerimizin her zaman yanındayız" dedi. Başkan piknikçilerle bir araya gelerek hem hatıra fotoğrafı çektirdi hem de mangalın bayına geçerek piknikçilere yardım etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Kavuncu Seçkin Turan Ak Parti Kars Güncel Haberler

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title