Haberler

Pforzheim Fatih Camii'sinde Langırt Turnuvası Düzenlendi

Ditib Pforzheim Fatih camii'nde düzenlenen langırt turnuvası oldukça çekişmeli geçti.

Ditib Pforzheim Fatih camii'nde düzenlenen langırt turnuvası oldukça çekişmeli geçti. Fatih camii salonunda düzenlenen turnuvada takımlar birbirini elemek için büyük bir çaba harcadı. Elemeli maçlar halinde düzenlenen turnuvaya 12 takım katıldı. 2'şerli gruplar halinde oluşturulan takımlar rakip takımları elemek için canla başla uğraştı. Finale kalan 4 takımda birbirleriyle zevkli ve çekişmeli geçen maçlar sonunda, takımlardan Mühlacker'den katılan Baki Şahin, Emre Poş ikilisi birinci oldu. Bretten'den katılan Murat Korkmaz Volkan Ünsal ikilisi ikinci olurken, Pfrozheim'dan Serhan Aygün, Serkan Tülbağa ikilisi ise üçüncü oldu.

Turnuva sonrasında ilk üçe girenlere para ödülü ve günün anısına birer kupa verildi. Masa futbolu olarak ta bilinen langırt oyununun çok eğlenceli bir oyun olduğunu belirten Fatih camii Din görevlisi Harun Demirel bölgemizdeki camii derneklerindeki gençler bizlerden böyle bir turnuva düzenlenmesini talep etti. Bizde onların bu taleplerini kırmayarak bir turnuva düzenledik. Gençler burada langırt oynayarak stres atıyor. Turnuvaya katılan gençler birinci olabilmek için büyük çaba harcadılar. Bizim için turnuvaya katıp mücadele veren bütün gençler birincidir. Onların langırt oyununa gösterdikleri ilgi ve turnuvaya olan saygılarından dolayı teşekkür ediyorum şeklinde kunuştu.

Fatih Camii Başkanı Hasan Basri Okumuş, gençlerin soğuk kış günlerinde camiilere akın ettiklerini belirterek, gençleri sosyal hayata adabte etmeye çalışmaktayız. Onların boş zamanlarını değerlendirmeleri amacıyla spor dalları içinde önemli bir yere sahip olan bilardo, masa tenisi ve langırt gibi oyunları oynamalarına imkan tanıyoruz. Böylelikle gençlerimiz burada sportif faaliyet yaparken boş zamanlarını da değerlendiriyorlar. Kötü yerlerden, oyun salonlarından uzak durarak kendi aralarında da dayanışma örneği gösteriyorlar. Buda bizi çok mutlu ediyor.dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Korkmaz Volkan Ünsal Baki Şahin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title