Haberler

Peter Schmeichel ve Arif Erdem Buluştu

Güncelleme:

Türk Telekom, Manchester United ve Galatasaray'ın efsanelerini buluşturdu.

Manchester United'ın iş ortağı ve Galatasaray'ın ana sponsoru Türk Telekom, iki takımın efsane isimleri Peter Schmeichel ve Arif Erdem'i buluşturdu. 19 yıl sonra Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek takımların unutulmaz isimleri, maç öncesi Cevahir Alışveriş Merkezi'nde futbolseverler ile bir araya geldi.

Türk futbolunun en büyük taraftarı Türk Telekom, önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı. Cevahir Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Manchester United'ın efsane kalecisi Peter Schmeichel ve Galatasaray'ın unutulmaz forvet oyuncusu Arif Erdem, futbolseverlerle bir araya geldi.

Halka açık gerçekleştirilen etkinlikte futbolseverler, Schmeichel ve Erdem ile tanışmanın yanı sıra, hem efsane futbolcularla fotoğraf çektirme fırsatı yakaladı, hem de gün boyu yapılan yarışmalara katılarak, Peter Schmeichel imzalı eldiven, imzalı Manchester United- Galatasaray forması, futbol topları ve Galatasaray-Manchester United maçına bilet kazanma şansı buldu.

Futbolseverler ve özellikle Galatasaray taraftarlarının unutamadığı 1993 yılında oynanan efsane maçın iki kahramanı Peter Schmeichel ve Arif Erdem etkinliğin sonunda birbirlerine 1993-1994 sezonunda giydikleri formaları armağan etti.

Etkinliğin sürprizi ise 1993 yılında oynanan 3-3'lük maçı anlatan ve söylemleri hâlâ kulaklardan silinmeyen Ümit Aktan oldu. Etkinliğe katılan Aktan, efsane maçın pozisyonlarını ve hafızalardan çıkmayan özel anlarını bir kez daha anlattı.

Türk Telekom-Manchester United işbirliği kapsamında geçtiğimiz mart ayında da Manchester United'ın iki efsane oyuncusu Ronny Johnsen ve Viv Anderson Türkiye'ye gelmişti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Manchester United Peter Schmeichel Galatasaray Arif Erdem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title