Haberler

Pepsico'nun En İyi Satış Temsilcileri Türkiye'den Çıktı

Cem Ağaoğlu ve Kayıhan Fırat, 2010 yılında sergiledikleri başarılı çalışmaları sonucunda ile PepsiCo'nun en prestijli ödülü olarak gösterilen Ring of Honour'ın sahibi oldular.

PepsiCo Türkiye bünyesinde 2006 yılından bu yana görevini sürdüren Kayıhan Fırat ve 2009 yılından beri şirketin bünyesinde yer alan Cem Ağaoğlu ödülleri, New York'ta düzenlenen ödül töreninde PepsiCo CEO'su Indra Nooyi tarafından verildi.

PepsiCo'nun en prestiji ödülü olan Ring of Honour, bu sene Türkiye'ye geldi. PepsiCo Türkiye satış temsilcileri Cem Ağaoğlu ve Kayıhan Fırat, 2010 yılında sergiledikleri başarılı çalışmaları sonucunda bu ödüle layık görüldüler. Bu önemli başarıya imza atan Türk satış temsilcileri, ödüllerini New York'ta düzenlenen ödül töreniyle PepsiCo CEO'su Indra Nooyi'nin elinden aldılar.

Bundan 10 sene önce başlayan ve şirketin en prestijli ödülü olarak gösterilen Ring of Honour Ödülü adayları, üstün satış performansı, müşteri hizmetleri ve liderlik özellikleri gösterenler arasından seçiliyor. PepsiCo, Ring of Honour Ödülleri ile Fayda Gözeten Performans vizyonunu kapsamına ele aldığı Yetenek Sürdürülebilirliği taahhütlerini de yerine getirmiş oluyor.

PepsiCo Avrupa Genel Müdürü Zein Abdalla "PepsiCo olarak çalışanlarımız en önemli varlığımız. Bu ödüller dünya çapındaki çalışan ağımızın en üstün performanslarını ödüllendiriyor. Biz de bize bağlı ve bizle çalışmaktan gurur duyan Ring of Honour'a layık görülen ekip üyelerimiz Cem Ağaoğlu ve Kayıhan Fırat'ın başarılarının ve birinci sınıf bir ekibe sahip olmanın ayrıcalığını hissediyoruz." dedi.

PepsiCo Hakkında

PepsiCo, her biri yıllık 1 milyar doları aşan perakende satışına sahip 19 ayrı markasının yanı sıra diğer onlarca markasıyla gıda ve meşrubat alanında dünyanın en geniş portföyüne sahiptir. Ana şirketleri olan Quaker, Tropicana, Gatorade, Frito-Lay ve Pepsi Cola ayrıca, tüketicilerin hayatlarına keyif katan, ve dünya genelinde tanınan, saygı duyulan yüzlerce sağlıklı, lezzetli yiyecek ve içecek üretiyor.Yıllık cirosu 60 milyar dolara yaklaşan PepsiCo'nun, çalışanları toplum ve gezegenimiz adına daha sağlıklı bir geleceğe yatırım yaparak sürdürülebilir büyüme hedefini gerçekleştirmek için birlikte çalışıyor. Bu hedefe olan bağlılığın aynı zamanda PepsiCo için daha başarılı bir gelecek anlamına geldiğini düşünüyor ve bunu "Fayda Gözeten Performans" olarak adlandırıyor.

PepsiCo, "Fayda Gözeten Performans" vizyonu ile yerel tatlara hitap eden geniş yiyecek ve içecek yelpazesi sunmayı; enerji ve su kaynaklarını korumak ve ambalaj miktarlarını azaltmak da dahil olmak üzere çevre üzerindeki etkilerini asgari seviyeye indirmek için yenilikçi yöntemler bulmayı; çalışanlarına mükemmel bir çalışma ortamı sağlamayı; faaliyet gösterdiği yerlerde yerel topluluklara saygı göstererek onları desteklemeyi ve onlara yatırım yapmayı vaat ediyor. Türkiye'de atıştırmalık pazarında PepsiCo'nun yiyecek şirketi Frito Lay ile 1993 yılından bu yana, içecek pazarında ise PepsiCo İçecek ile 2009 yılından bu yana Türk tüketicisine kaliteli ve yenilikçi ürünleri ile hizmet vermeye devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title