Haberler

Gözü dönmüş cani koca, 3 çocuğunun annesini kafasını dambılla ezerek öldürdü

Güncelleme:

İstanbul'da, boşanma aşamasında olduğu 3 çocuğunun annesiyle tartışan Erol Yenisu, talihsiz kadını kafasına dambıl ile vurarak öldürdü. Şüpheli daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

Pendik Çamlık Mahallesi Meşe Sokak üzerinde bulunan bir sitede iddiaya göre 5 katlı bir binanın giriş katında oturan Erol Yenisu ve Hanife Yenisu boşanma aşamasındaydı.

DAMBIL İLE KAFASINI EZDİ

Bugün saat 10.00 sıralarında ikili arasında çıkan tartışmanın ardından Erol Yenisu, evde bulunan dambıl ile Hanife Yenisu'nun kafasına vurarak öldürdü.

Dambıl dehşeti! 3 çocuğunun annesini kafasını ezerek öldürdü

TESLİM OLDU

Ardından polis merkezine giderek teslim oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.

Dambıl dehşeti! 3 çocuğunun annesini kafasını ezerek öldürdü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yenisu Pendik Haberler

500

Yorumlar (7)

XXXXX:

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ ÖLDÜRÜR...!!!

15
10
yanıtYanıtla
YUNUSS:

Kafalarını kuma gömmeyin istanbul sözleşmesi ile katlanarak arttı kadın ve erkek ölümleri ayrıca boşanma davası sayıları rekor kırmış durumda fakat kadına yönelik şiddet kılıfı adı altında istanbul sözleşmesi ile aile yok oluyor boşanmalar ve cinnet geçirmeler de muazzam bir çağ yaşıyoruz

7
7
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Dambil nedir..,?

1
1
yanıtYanıtla
İNSANLIK SÖZLEÇMESİ:

İstanbul sözleşmesi diye tutturan yabaniler katile sorun bakayım İstanbul sözleşmesinden haberdar mı. Bu olayların hepsinin temelinde ekonomik sıkıntılar var.

0
1
yanıtYanıtla
Mahatma Ganmadi:

Noluyor bu topluma.....

1
0
yanıtYanıtla
Aki:

Hani yasatmadi Istanbul sozlesmeniz

0
0
yanıtYanıtla
Sayde:

İstanbul sözleşmesi toplum vijdanını yaraladı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title