Haberler

Pekyıl Petrol Diyarbakır'da Hizmete Açıldı

Güncelleme:

TOTAL, Türkiye'ye olan inancı ile yatırımlarına devam ederek, günden güne büyüyor.

Daha çok şehir içi ve prestijli projeler gerçekleştirmeyi amaçlayan TOTAL, bu kapsamda büyük şehirlerde yeni istasyonlara imza atarak hedefine sağlam adımlar ile ilerliyor.

Türkiye çapında yaklaşık 450 istasyonda Türk halkını kaliteli akaryakıt ve otogaz ile buluşturan TOTAL Ailesi'ne son olarak Diyarbakır 'da hizmet veren yeni bir üye katıldı. TOTAL'in en yeni hizmet noktalarından olan Pekyıl Petrol, Diyarbakır'da 5768 metrekarelik alanda sunduğu kaliteli akaryakıt ve birinci sınıf hizmet anlayışı ile Total ailesini en iyi şekilde temsil ediyor. İzzet Yıldırım, Ibrahim Tektaş ve Halim Yıldırım tarafından işletilen istasyon, bünyesinde zengin ürün gamına sahip, WC geçişli 60 metrekarelik marketi ve araç yıkama alanı barındırırken Yakıtmatik ve LPG hizmeti sunuyor.

Kayapınar Kaymakamı Cemal Kansız, Kayapınar Belediye Başkanı Mahmut Dağ, Total Türkiye İstasyonlar Direktörü Mustafa Akgül, Pekyıl Petrol'ün işletmecileri İzzet Yıldırım, Ibrahim Tektaş, Halim Yıldırım, Total yöneticileri, Total akaryakıt bayileri, basın mensupları ve Diyarbakır vatandaşlarının katıldığı açılış töreni 28 Nisan 2012 tarihinde gerçekleşti. Total Oil Türkiye İstasyonlar Direktörü Mustafa Akgül yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"TOTAL marka değerini, çok daha yukarılara taşıyacak projelere imza atmaya devam edeceğiz. Eski seçkin bayilerimizin yanında, ailemize katılan değerli yeni üyelerimiz ve yenilenmiş kadromuz ile, Türkiye'nin en başarılı perakende şirketi olma yolunda başlattığımız değişimi, bütün hızıyla sürdüreceğiz. Pekyıl Petrol yetkililerine ve değerli çalışanlarına, bu kadar güzel bir istasyon yaptıkları için, takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum. TOTAL'i, Diyarbakır'da en iyi şekilde temsil edeceklerine olan inancım tamdır."

Dünya'nın beşinci büyük petrol şirketi, Türkiye akaryakıt pazarında önemli bir oyuncu olan TOTAL, 'Doğru Yerdesiniz' sloganıyla istasyonlarda müşteriye daha kaliteli hizmet sunulması ve müşteri memnuniyetinin sağlanması için istasyon yatırımlarına 2012 yılında da aynı hızla devam edecektir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İzzet Yıldırım Diyarbakır Kayapınar Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title