Haberler

Pehlevan'dan Türkiye Rekoru Geldi

Güncelleme:

Yunus Pehlevan, elde ettiği sonuçlarla Gençler Salon Türkiye Rekorunu kırdı.

Beyaz Rusya'da yapılan üçlü turnuvada yarışan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor atletizm sporcularından Yunus Pehlevan, elde ettiği sonuçlarla Gençler Salon Türkiye Rekorunu kırdı.

Beyaz Rusya, Ukrayna ve Türkiye arasında 25-26 Şubat tarihleri arasında Beyaz Rusya'da yapılan üçlü turnuvada milli takım adına yarışan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor atletizm sporcularından Yunus Pehlevan, Heptatlon branşında; 60m'de 7,33 - Uzun Atlama'da 6,61 - Gülle Atma'da 11,85 - Yüksek Atlama'da 1,79 – 60 metre Engel'de 8,97 - Sırıkla Atlama'da 4,30 – 1000 metrede 3.18,83'lük dereceler elde ederek toplamda 4654 puan ile 5nci olup Gençler Salon Türkiye Rekorunu da kırmış oldu.

Türkiye Rekoru Geldi

Türkiye rekoru kıran atletin bu başarısı mavi beyazlı camiada büyük sevinç yarattı.Ayrıca turnuvaya katılan bir diğer sporcu Emrah Topbaşı ise 3000 metrede ülkemizi temsil ederken 8.50.66sn ile altıncı oldu.Yunus Pehlevan kırdığı rekorla Kocaeli Gençler Atletizm dalında ilk rekortmen sporcu ünvanınıda elde etmeyi başardı.Atletizmde alt yapıya önem veren ve yatırımlarını alt yapıya yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü alt yapıdan yetişen bir sporcunun atletizmde Türkiye rekorunu kırması yapılan yatırımların doğru olduğu yönde değerlendirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yunus Pehlevan Kağıtspor Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title