Haberler

İlişki yaşadığı patronunu ormanda dövdüren kadın ve arkadaşlarına ceza yağdı

Güncelleme:

Bolu'da ilişki yaşadığı patronu Turan A. ile tartıştıktan sonra ormanda arkadaşlarına dövdüren Gülay Gümüş ve olaya karıştığı belirlenen 5 kişiye, 17'şer yıl hapis cezası verildi.

Çay ocağında çalışan Gülay Gümüş, 2 yıl önce, bir süre ilişki yaşadığı patronu Turan A. ile tartıştı. Gümüş, tartışma sonrası yaşananları arkadaşlarına anlattı. Gümüş'ün 5 arkadaşı da Turan A.'yı Pirahmetler köyünde ormana götürüp darbetti ardından iç çamaşırlı halde kent merkezindeki Kızılay Parkı'na bıraktı.

TUTUKSUZ YARGILANMALARINA KARAR VERİLDİ

Şikayet sonrası 7 kişi hakkında iddianame hazırlandı; 'öldürmeye teşebbüs' ve 'cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından dava açıldı. Emrah Balıkçı tutuklu yargılanırken, Emrah Korhan, Kenan Hançar, Metin Akyol, Murat Çalışkan, Yasin Vural ve Gülay Gümüş'ün ise tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

SANIKLARA CEZA YAĞDI

Bolu 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde davanın karar duruşması görüldü. Taraflar, mahkeme salonunda hazır bulundu. Duruşmada sanıklar, birbirlerini suçlayarak olayı kabul etmedi.

Mahkeme heyeti, yapılan yargılama sonucu sanıklardan 6'sının suçu işlediğine kanaat getirip, 17'şer yıl hapisle cezalandırılmalarına hükmetti. Yasin Vural için de beraat kararı verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gülay Gümüş Bolu Çay Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Tumbak:

İnsanda biraz haysiyet olmalı. İlişkiden sonra patrona santaj yapmak istedi herhalde. Santaj geçmeyince dayağa başvurmuş herhalde.

114
8
yanıtYanıtla
Ist-Ahmet Evcil:

ne geçti elinize bire akilsizlar yaşamdan 10 senesi cöp oldu

24
4
yanıtYanıtla
Aydın Başkurt:

Kula bela gelmez, ALLAH cc yazmadıkça, ALLAH cc, bela yazmaz kul azmadikca.

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title