Haberler

Parti Liderlerinin Gür Ses Formülleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Seçim çalışmaları için mitingden mitinge koşan parti liderlerinin seslerini korumak için özel formüller kullandığı ortaya çıktı.

7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala parti liderleri hergün birden fazla miting yapıyor. Liderler bu süreçte seslerini korumak için de özel formüller kullanıyor.

LİDERLERİN GÜR SES SIRLARI

Duayen gazeteci Nuray Babacan, liderlerin gür ses sırlarını araştırdı. İşte sonuçları:

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Isparta mitingindeki ses kısıklığına yerel çözüm bulundu. Partililer, gül yağının ses kısıklığına iyi geldiğini belirterek, Davutoğlu'ndan gül yağı ile gargara yapmasını istedi. Davutoğlu da partililerin önerilerine dikkate aldı ve getirilen gül yağı ile gargara yaptı. Davuoğlu'nun ses kısıklığı sorununu çözmek için doktoru ve Ak Parti milletvekili adayı Celil Göçer de bazı formüller uyguladı. Göçer, ballı ıhlamurla hazırladıkları sihirli bir formülü anlattı. Göçer, ballı limona Osmanlı'da kullanılan bitkisel bir karışımın eklendiğini ve ses kısıklığına çok iyi geldiğini ifade etti.

ERDOĞAN BAL, KARABİBER VE ZENCEFİL KULLANIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ses kısıklığı için doktor tavsiyesiyle kullandığı özel bir iksiri olduğu da biliniyor. Erdoğan'a doktorları, bal, karabiber ve zencefilden oluşan bir karışım öneriyor.

KILIÇDAROĞLU, ILIK LİMONLU IHLAMUR İÇİYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da benzer bir formül uyguluyor. Bununla birlikte ılık limonlu ıhlamur içerek ses tellerini korumaya çalışıyor. Kılıçdaroğlu, bir de (en az kendisi kadar çok bağırmak zorunda kalan) anonsçusu Barış Bozkurt'un cebinde taşıdığı kaya tuzunu andıran şekerleri kullanıyor.

DEVLET BAHÇELİ'NİN TÜRK KAHVESİ FORMÜLÜ

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin ise bol su içmekten başka özel bir formülü bulunmuyor. Gün boyunca sürekli çay ve su içen Bahçeli, günde üç Türk kahvesi içme alışkanlığından ise taviz vermiyor.

HDP lideri Selahattin Demirtaş da gençliğin verdiği avantajdan olsa gerek ses kısıklığına karşı dikkat çekici bir önlem almıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu Devlet Bahçeli Celil Göçer Güncel Haberler

500

Yorumlar (45)

nato:

bahçeli kahvede bile ırkçı olmuş türk kahvesii :D ha haa bu adamı hiç sevmiyommmm

27
10
yanıtYanıtla
F U K A R A L A R !.....Mobil-IOS:

Dörtünü topla bir başkan demirtaş etmiyorlar. Oylar HDP ye

16
13
yanıtYanıtla
XmanmobilWeb@haberler.com:

Rezil chp

7
17
yanıtYanıtla
ak partimobilWeb@haberler.com:

Oylar ak partiyeee

8
10
yanıtYanıtla
V Y SMobil-IOS:

Oylar HDP YE

10
5
yanıtYanıtla
simkomobilWeb@haberler.com:

Yanlışıniz var demirtaş bagırmıypr ki aksaraylı ne diyordu suçluluk psikolojisi olan bagirir. Demirtaş. Sen birtane sin

10
3
yanıtYanıtla
Kazım Mobil-IOS:

Bizde iman gücü var..Oylar HDP ye..

3
9
yanıtYanıtla
mustafa:

DİNİMİZ HIRSIZA OY VERMEYİ YASAKLIYOR.

8
3
yanıtYanıtla
AAAmobilWeb@haberler.com:

AKP NİN 3 TANE VAADİNİ BİLEN SÖYLESİN... 1. KEFEN GİYİLİR...2. HIRSIZ AK-LANIR...3.FAZLA ASGARİ ÜCRET İŞÇİYE ZULÜMDÜR.....

7
2
yanıtYanıtla
RamazanmobilWeb@haberler.com:

Tek lider DEMİRTAŞ tayyibin korkulu rüyası... Az kaldı.boşaltacaksın o sarayı

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title