Haberler

Parklara Yeni Kondisyon Aletleri Ve Çocuk Oyun Gurupları

Güncelleme:

Batman Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü parklarda bulunan çocuk oyun gurupları ve kondisyon aletlerini yeniliyor.

Kentte bu yıl kazandırılanlarla birlikte toplam 9 parkta çocuk oyun gurupları ve kondisyon aletleri monte edilmeye başlandı.

Batman Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü eski ve bu yıl yapılan yeni parklara çocuk oyun gurupları ve kondisyon aletleri monte ederken, daha önce yapılan parklardaki çocuk oyun gurupları ve kondisyon aletlerini de yenileriyle değiştiriyor. Belediye Başkanvekili Serhat Temel, Kentte bu yıl kazandırılanlarla birlikte toplam 9 parkta çocuk oyun gurupları ve kondisyon aletleri monte edilmeye başlandığını belirterek, "Batman Belediyesi olarak daha önce neredeyse tüm parklarımıza çocuk oyun gurupları ve açık alan spor aletleri monte etmiştik. Eski parklarımızda bulunan kondisyon aletleri ve çocuk oyun guruplarının zaman içinde özellikle de yanlış kullanım nedeniyle kullanılamaz hale gelmesi üzerine bunları yeniliyoruz. Çocuklarımızın eğlence, insanlarımızın da spor ihtiyacını karşılayacak yeni alet ve gurupları ekiplerimiz tarafından eskimiş ve kullanılamaz hale gelmiş olanlarla değiştirilmeye başlandı. Yine bu yıl yaptığımız yeni parklara yenilerini monte ediyoruz" dedi.

'Oyun ve kondisyon gurupları önemli bir ihtiyacı karşılayacak'

Eski ve yeni parklara kurulacak olan çocuk oyun gurubu ve kondisyon aletlerini önemli bir ihtiyacı karşıladığını ifade eden Başkanvekili Temel, "Petrolkent mahallesinde yapılmakta olduğumuz iki parka birer adet olmak üzere iki çocuk oyunu gurubu monte edeceğiz. Kine Em parkının eskimiş olan oyun ve kondisyon aletlerini yenisiyle değiştirdik. GAP İlköğretim Okulu bitişiğinde yeni yapılan parka bir adet kondisyon gurubu taktık. Yine GAP Parkı, 8 Mart Kadın Parkı ve Beyaz İnci Düğün Salonu arkasındaki yeni parklara birer adet çocuk oyun gurubu kazandırdık. Yapımı süren Belde mahallesindeki su temalı parkımıza da 2 adet çocuk oyun gurubu ve bir adet ahşap platform monte ettik. Habib Kılıç parkında eski kırık oyun gurubu sökülerek yerine yenisini monte ediyoruz. Halkın yoğun uğrak alanı olan Atatürk parkındaki kondisyon aletleri gurubu da yenilenenler arasında. Bunun dışında Bingöl'ün Karlıova Belediyesi'ne ait bir parka da tarafımızdan bir oyun gurubu ile bir kondisyon aleti takımı göndererek montajını yaptık. Halkımızdan beklentimiz, parklarımızda tüm insanlarımızın, çocuklarımızın faydalanabildiği bu aletleri korumalarıdır" dedi.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Serhat Temel Batman Güncel Haberler

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title