Haberler

"PARAMPARÇA" Sezon Finaliyle Yine Zirvede

Güncelleme:

Dünyanın en büyük bağımsız yapım şirketi Endemol'ün yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya ile Nurgül Yeşilçay'ın paylaştığı "Paramparça", Pazartesi akşamı yine Türkiye'nin en çok izlenen yapımı oldu.

TÜRKİYE "PARAMPARÇA" DEDİ

Paramparça; TNS ölçümlerine göre AB kategorisinde 6.50 reyting, 21.77 izlenme payı ile birinci olarak zirveyi kimseye kaptırmadı. Paramparça; ABC1 kategorisinde ise 7.42 reyting ve 22.17 izlenme payı ile iddiasını sürdürdü. Paramparça, tüm kişilerde ise yüzde 6.59 reyting ve yüzde 20.56 izlenme payı ile ikinci sıraya yerleşti.

SOLUKSUZ İZLENDİ

Paramparça'nın sezon finaline Hazal'ın yürüyemediğini anladığı sahnenin duygusallığı damga vurdu. Hazal'ın Gülseren'e 'anne' demesi, tekerlekli sandalyeden denize düşmesi, Özkan'ın vurulması, Dilara'nın binmek üzere yanına gittiği otomobilin bombayla patlatılması, Ozan'ın uyuşturucu madde bulundurmaktan gözaltına alınması, Cihan'ın çok eski ve tehlikeli bir düşmanını ortaya çıkması, Gülseren'in gece yalıda kalması ve Cihan'ın Gülseren'e olan aşkını Dilara'nın yanında itiraf etmesi, sosyal medyada da üzerine en çok yorum yapılan sahneler oldu.

BÖYLE FİNAL GÖRÜLMEDİ

Dizinin yayını sırasında #Paramparçahayaller hashtag'iyle yüzbinlerce tweet yazan izleyicinin ortak fikri 'Böyle sezon finali görülmedi' oldu. Şimdi herkes Eylül ayında başlayacak yeni sezonda soruların yanıtını almayı bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nurgül Yeşilçay Erkan Petekkaya Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title