Haberler

Hayatını Kaybeden Oyuncu Kemal İnci'nin Cenaze Törenine Sanat Camiasından Kimse Katılmadı

Güncelleme:

Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 85 yaşındaki usta oyuncu Kemal İnci'nin cenazesi toprağa verildi. Oyuncunun cenazesine sanat camiasından kimse katılmadı.

Kalp krizi geçirerek vefat eden 85 yaşındaki sinema sanatçısı ve yönetmen Kemal İnci için Karşıyaka Şemikler Camisi'nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Usta oyuncunun cenaze törenine ise sanat camiasından kimse katılmadı.

SANAT CAMİASINDAN KİMSE KATILMADI

Kızı Elif, yeğenleri Murat ile kızları Ayçin ve Ayça İnci'nin taziyeleri kabul etttiği cenaze namazına, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın yanı sıra İnci'nin arkadaşları ve yakınları katıldı. Oyuncunun rol arkadaşlarından kimsenin katılmaması da dikkat çekti.

Oyuncu Kemal İnci'nin Cenazesi Toprağa VerildiKemal İnci'nin kızları Ayçin İnci ve Ayça İnci

"EVİNDE ÖLÜ BULUNDU' HABERLERİ GERÇEK DEĞİLDİR"

Kemal İnci'nin yeğeni Murat İnci, gazetecilere yaptığı açıklamada, büyük bir ustanın vefat ettiğini kaydetti. Basında çıkan "evinde ölü bulundu" haberlerinin doğru olmadığını kaydeden İnci, "Kimsesiz gibi 'evinde ölü bulundu' demek acımıza daha büyük bir acı katıyor. Biz 5 aydır amansız hastalıkla mücadele ediyorduk. Her dakika yanındaydık, öyle bir şey söz konusu değil. Genelde bunu sanatçılara yapıyorlar, benim babama Bilal İnci'ye de öyle yapmışlardı. Herkesin başı sağolsun." diye konuştu.

"AİLECEK SEKTÖRE HİZMET VERİYORUZ"

Murat İnci'nin kızı Ayçin İnci de aile olarak Kemal İnci sayesinde sinema sektöründe olduklarını belirterek, "Kemal İnci'dir Bilal İnci'yi de teşvik eden sinema için. Halamız Elif İnci olsun hepimiz ailecek bu sektöre hizmet veriyoruz. En çok birbirimizin derdinden anlarız. Amcam son anına kadar birbirini seven ve sayan bir ailenin içindeydi." dedi.

Yeşilçam filmlerindeki kötü adam rollerinin unutulmaz ismi Bilal İnci'nin ağabeyi Kemal İnci, 15 Mayıs 1933'de Adana'da doğdu. Gezici tiyatrolarda çalıştıktan sonra Yeşilçam'a set işçisi olarak giren İnci, 1964'de yönetmen oldu ve çok sayıda filmde kamera karşısına geçti.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal İnci Bilal İnci Yönetmen İzmir Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

AKAKA:

bu alemin en büyük vefası budur zaten, , , üzülmemek için kimse cenazeye katılmıyorOOO

44
0
yanıtYanıtla
ÜMR.HKN:

Hepimiz bir gün ölmek için yaşıyoruz. Dünya'' ya gelip, gelmek istediğimizi Yaradan bizlere sormadı, giderken de sormayacak. Yüce Allah Müslümanlara imanlı ölümler versin.

32
1
yanıtYanıtla
ASLI:

Hayatın ve dostlukların ne kadar sahte oluğunu bir kez daha görmüş olduk ne yazıkki. . . SANAT CAMİASINDA. Biz genelde cenazelerimizi ANKARA da yaşamamıza rağmen köyümüzde defnederiz ve tüm köylümüz gelir cenazeye define taziyeye. . nyie çünkü menfattsiz saf temiz insanlardır. . . ALLAH RAHMET EYLESİN DİYELİM BİZDE USTA SANATÇIYA. . .

30
0
yanıtYanıtla
ASLI:

HİSARA CVP. o zaman takarlardı büyük siyah camlı gözlüklerini giyerlerdi kürklerini teşvikiye camiinde ışıklar içinde uyusun diye yalandan 2 göz yaşı :) ULAN ALEMLER YAA. . .

yanıt3
yanıt0
Adınızı Yazın:

demeki parası yokmuş hele bi kelle olsaydı paralı kimler katılmazdıki

30
0
yanıtYanıtla
KİTAP KURDU:

BU YAPILAN TABİKİ VEFASIZLIK FAKAT BEN İZMİR ALSANCAK SEVGİ YOLUNDA KARŞILAŞMIŞTIM YANIMDA EŞİMDE VARDI Bİ FOTOĞRAF ÇEKİLEBİLİR MİYİZ DEDİM. NERDEYSE TERSLER ŞEKİLDE KİTABIMI ALMAYANLA FOTOĞRAF ÇEKİLMİYORUM DEDİ İLLA ALMAMIZ MI GEREKİRDİ ORDA BENİ KIRMIŞTI ŞUANDA VEFAT ETTİ ÖLÜMLÜ DÜNYA KIRMA KALBİNİ İNSANIN ÇIKAR AHESTE AHESTE İYİ GÜNLER.

3
5
yanıtYanıtla
Harun:

bıktık artık bu haberlerden insan tanıdığının cenazesine gider sırf aynı işi yapan kişi diye cenazesine gitmez

2
1
yanıtYanıtla
Aspentos:

Nihat Doğan seni insanlar sevmediği gibi sanat camiasıda sevmiyor seni elektrik çarpsada kurtulsak sorvayvırda bile milletin başına belaydın herkesi usandırdın kaybol pardon toz ol

1
1
yanıtYanıtla
arabanlı tolga:

nasıl ki o yalnız gittiyse onu yalnız bırakanlarda yalnız gidecektir

2
0
yanıtYanıtla
ailecek yalnız gömüleceksiniz:

ailecek sektöre hizmet veriyorlarmış. ne sektör ama

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title