Haberler

Oyuncak Vitrinine Bakan Merve'ye Yurdun Dört Bir Yanından Hediye Yağdı

Güncelleme:

Elazığ'da oyuncak vitrinine bakarken çekilen fotoğrafı sosyal medyayı sallayan 4 yaşındaki Merve'ye yurdun dört bir yanından hediye yağdı.

Elazığ'ın Ağın ilçesinde, kapalı olan oyuncakçı dükkanının vitrinine bakarken çekilen fotoğrafı sosyal medyada paylaşılan 4 yaşındaki Merve Akkavak'a yurdun dört bir yanından duyarlı vatandaşlar kolilerle oyuncak gönderdi.

Keban'ın dağ köylerinden Topkıran'da yaşayan ve geçimini hayvancılıkla sağlayan Halis (30) ve Havva (26) Akkavak çiftinin 2 çocuğundan biri olan Merve, ailesinin peynir, çökelek ve tereyağ gibi ürünler satmak için geldiği Ağın'da bir oyuncakçı dükkanının vitrinine bakarken Ağın Belediyesinde memur olarak çalışan Suat Uyanık'ın (35) dikkatini çekti.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Oyuncaklara bakan Merve'nin fotoğrafını çeken Uyanık, bunu bir süre önce sosyal medyada paylaştı. Bu paylaşımın ardından yurdun dört bir yanından çok sayıda duyarlı vatandaş, Merve'ye kolilerle oyuncak gönderdi. Akkavak ailesini ziyaret eden Uyanık, oyuncakları Merve'nin ailesine teslim etti. Küçük Merve, birbirinden farklı çok sayıda oyuncağa kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

"ÇOK MASUM BAKIŞLARI VARDI"

Suat Uyanık, yaptığı açıklamada, "Bir süre önce Ağın'da gezerken, Merve'yi gördüm. Merve'nin oyuncakçı dükkanının önünde masum bakışlarını gördüm. Fotoğraf makinem yanımdaydı ve hemen fotoğrafını çektim. Daha sonra dedesiyle tanıştım. Adının Merve olduğunu öğrendim. Çok masum bakışları vardı" dedi.

"GÖREN ARADI"

Oyuncakçı kapalı olduğu için Merve'nin istediği oyuncakları alamadıklarını anlatan Uyanık, "Fotoğrafı sosyal paylaşım sitesinde paylaştım. Sağ olsun duyarlı arkadaşlar 'Biz, Merve'ye nasıl olur da hediyeleri ulaştırabiliriz, oyuncak alıp da nasıl gönderebiliriz' diye bizimle irtibata geçti. Biz de Merve'nin hediyelerini ulaştırabilmek için uğraştık" diye konuştu.

"HALA MERVE'YE ULAŞMAK İSTEYENLER VAR"

Fotoğrafı paylaştıktan sonra, Merve'ye oyuncak ve kıyafet göndermek isteyen yaklaşık 10 kişinin kendisinden adres istediğini belirten Uyanık, "30-40 çeşit oyuncak ve kıyafeti bana ulaştırdılar. Ben de sahibine, yani Merve'ye ulaştırdım. Halen bana mesaj atıp Merve'ye ulaşmak isteyenler var" ifadelerini kullandı.

"ÇOK SEVİNDİ, EVDEN HİÇ ÇIKMADI"

Hediyeleri getiren Uyanık'ı evlerinin kapısında karşılayan Merve Akkavak, kolileri açarak oyuncakları tek tek inceledi. Hediyelerden dolayı mutluluk yaşayan küçük Merve, oyuncak ve kıyafet gönderen herkese teşekkür etti.

Merve'nin babaannesi Emanet Akkavak ise torununun ve kendilerinin hediyelerden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Merve çok bekledi. Çocuklara 'bugün benim arkadaşlarım gelecek' demiş. Çok sevindi, bugün evden hiç çıkmadı" şeklinde konuştu.


Minik Merve'nin bu fotoğrafı sosyal medyada binlerce kez paylaşılmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Topkıran Elazığ Keban Ağın Güncel Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Adana Demirspor UEFA'dan neden ceza aldı, Avrupa'dan men mi edildi? Galatasaray Fenerbahçe tek maç satın alma var mı, GS FB tek maç nasıl alınır? #9917 #128250
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500

Yorumlar (38)

samet KocoglumobilWeb@haberler.com:

Ben bu kucuk tatli kizi taniyorum Bazilariniz siyaset etti bazilari duygu somurusu dedi sizce o yastaki bir kiz cocugu rol yapabilir mi o tatli kizi mutlu eden herkezden tesekkur ederim

31
50
yanıtYanıtla
TR-NEWS:

bu çekim rastgele olmayabilir yani senaryo olabilir. birileri duygu sömürüsü görüntüsü vererek halktan hediye ya da para koparmak için yapmış olabilir.

51
18
yanıtYanıtla
BURAK:

BU RESMİ ÇEKEN KİŞİ, AĞIN BELEDİYESİ NE GÜNE DURUYOR DA BUNU SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMIŞ.

33
5
yanıtYanıtla
RAMAZAN:

neden sebep filan sorgulamıyorum ; en önemli şey bu çocuğu mutlu etmek fotografı çeken ve oyuncakları gönderen insanlara teşekkür ediyorum.

34
1
yanıtYanıtla
Emrah SusiMobil-IOS:

Bi çocuğu mutlu etmek kadar güzel bişey yok herkesten Allah Razı olsun

34
0
yanıtYanıtla
günay:

yokluk ayıp değil lüks içinde yaşayanlar utansın bu fotodan

30
1
yanıtYanıtla
CİHAN:

Sanki Türkiye''de oyuncağa hasret duyan sadece bu çocuk mu var. Valilikler, kaymakamlıklar ve belediyeler birlikte el ele vererek fakir vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçları karşılamak için seferber olmalıdırlar. Gerekirse işe almaları için referans olmalıdırlar.

31
0
yanıtYanıtla
Silopideki BozkurtMobil-IOS:

Akpnin eseri bunlar

8
21
yanıtYanıtla
minemobilWeb@haberler.com:

Canım benim kim bilir ne çok mutlu olmuştur çok masum bakmış

27
0
yanıtYanıtla
Ankara lı:

bu güzel kıza hediye gönderenlere. Vesile olan Suat kardeşimize ayrıca mesajlarında iyi dilekler yazan güzel kalplere selam olsun.

26
1
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title