Haberler

Otomobilin Çarptığı 18 Yaşındaki Genç Öldü

Konya'da torna atölyesinde çalışan ve bisikletiyle evine giden 18 yaşındaki Ayhan Aksoy, otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Konya'da torna atölyesinde çalışan ve bisikletiyle evine giden 18 yaşındaki Ayhan Aksoy, otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Polis, otomobiliyle kaçan sürücünün bulunması için çalışma başlattı.

Kaza, bugün saat 20.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Ankara Caddesi Belh Kavşağı yakınında meydana geldi. Torna atölyesinde çalışan ve bisikletiyle evine dönen Ayhan Aksoy'a, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle havaya fırlayıp yere yığılan Aksoy, çevredekiler tarafından çağrılan sağlık görevlileri tarafından yapılan müdahaleye rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi. Çevrede araştırma yapan polis, Aksoy'a ait bisikleti yaklaşık 600 metre uzakta bir sokak içerisinde buldu. Çarpan aracın bisikleti sürüklediği üzerinde duran polis, görgü tanıkların ifadesi ve olay yerine düşen sis farı parçalarından yola çıkarak çevrede aramasını sürdürdü. Polis, bir sokak ileri de Aksoy'a çarptığı iddia edilen aracı buldu. Ancak olay yerine düşen parçaların bir otomobile ait olduğu, bulunan aracında bir kamyonet olması üzerine araç inceleme altına alındı. Kamyonet sürücüsü A.B., ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. A.B.'nin ifadesinde, yaralı kişinin yerde yattığını kendisinin ise bisiklete çarpıp farkında olmadan sürüklediğini iddia ettiği öğrenildi.

Polis, Aksoy'a çarpan aracın bulunması için çalışmasını sürdürüyor. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayhan Aksoy Selçuklu Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title