Haberler

Otomobil Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 1 Yaralı

MERSİN'in Gülnar İlçesi'nde kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlanan otomobilde bulunanan 2 kişiden 1'i öldü, diğeri yaralandı.

MERSİN'in Gülnar İlçesi'nde kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlanan otomobilde bulunanan 2 kişiden 1'i öldü, diğeri yaralandı.

Kaza, Aydıncık Yolu Yanışlı mevkiinde meydana geldi. Veli Oktar yönetimindeki 33 LK 847 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kaza sonrası bulundukları alanda sıkışan ve çıkarılamayan yaralılar için Mersin Büyükşehir İtfaiye ekipleri kaza yerine sevk edildi. Ekipler, otomobil sürücüsü yaşı belirlenemeyen Veli Oktar ile yanında bulunan arkadaşı Hakan Güzel'in ağır yaralı olarak bulunduğu yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti.

Yaralılar ambulansla Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, Hakan Güzel tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gülnar İlçesi Aydıncık Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title