Haberler

Otomobil Ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı : 4 Yaralı

Malatya'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 11 kişi yaralandı.

Malatya'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 11 kişi yaralandı.

Ahmet Tokgöz yönetimindeki 23 ED 167 plakalı otomobil, Elazığ Karayolu Kale İlçesi girişinde Abdulrezzak Kızıltaş idaresindeki 34 LPF 05 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada yaralanan sürücüler ile araçlardaki Ayşe ve Nebahat Tokgöz, Eren Tuncer, Makbule ve Celal Kızıltaş, Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

Öte yandan Halil İbrahim Yüksel'in kullandığı 23 AN 051 plakalı hafif ticari araç, Çevreyolu Yimpaş kavşağında, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 44 DC 814 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücü Yüksel ile aynı araçta bulunan Fatma, Melise ve Şerife Yüksel yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Malatya'da bir otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı.

Çevreyolu Yimpaş Kavşağından meydana gelen kazada Elazığ istikametine giden sürücüsünün adı öğrenilemeyen 44 DC 814 plakalı otomobil yine aynı istikamete giden Halil İbrahim Yüksel idaresindeki 23 AN 01 plakalı hafif ticari araca çarptı.

Hafif ticari araç yoldan çıkarak, orta refüje girdi, araçta bulunan sürücü Halil İbrahim Yüksel (19), Fatma Yüksel (38), Melise Yüksel (4) ile Şerife Yüksel (52) yaralandı. yaralılar ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada sonra olay yerinden ayrılan 23 AN 051 plakalı aracın sürücüsü daha sonra kaza yerine döndü.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Yüksel Fatma Yüksel Malatya Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title