Haberler

Tunceli'de Otobüs ile Kamyonet Çarpıştı: 2 Ölü, 31 Yaralı

Güncelleme:

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde bir yolcu otobüsü ve kamyonet çarpıştı. Kazada 2 kişi öldü, 31 kişi yaralandı.

Tunceli'nin Pülümür ilçesi, Hanım Köprüsü mevkiinde, Ahmet Cihan yönetimindeki yolcu otobüsü ile İzzet Demir yönetimindeki kamyonetin çarpışması sonucu, 2 kişi yaşamını yitirdi, 31 kişi yaralandı.

OLAY YERİNDE 2 KİŞİ CAN VERDİ

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 31 kişi yaralandı. Ahmet Cihan yönetimindeki 23 AC 800 plakalı yolcu otobüsü, Pülümür ilçesi Hanım Köprüsü mevkisinde, İzzet Demir yönetimindeki 21 UC 217 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada, Mehmet Zeki Avar ve Safiye Bahçeci olay yerinde yaşamını yitirdi.

YARALANANLAR ERZİNCAN'A SEVK EDİLDİ

Yaralanan, Zeki Demir, Sabahat Erdoğan, Mine Kaya, Döndü Demirtaş, Meryem Çalışkan, Nursel Çevik, Nebahat Avar, Mine Bincil, Seher Kocaer, Şükriye Kaya, Sevim Altunkaya, Songül Çelik, Bircan Akça, Funda Akgül, Selma Özgül, Emine Yılmaz, Seher Polat Taşçı, Telli Artuç, Gülper Aykaş, Ayfer Özkan, Özgül Yeşilçınar, Selvihan Kuvar, Ayfer Taşbaşı, Çiğdem Akkılıç, Güllü Gül, Semiha İşbaşaran, Zahide Gül, Ayşe Yaşar, Dilek Çapar, Bilge Budak ambulanslarla Tunceli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan otobüs şoförü Ahmet Cihan ise Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kamyonet şoförü Zeki Demir ise Tunceli Devlet Hastanesi'ndeki müdahalesinin ardından askeri helikopterle Elazığ'a sevk edildi.


Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Cihan Zeki Demir Pülümür Tunceli Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (23)

sibelcan canmobilWeb@haberler.com:

Gebernler alevi sanırım. Kesin terör örgüt üyeleri

5
18
yanıtYanıtla
sibelcikmobilWeb@haberler.com:

Kesin alevidir ölenler

3
10
yanıtYanıtla
Milliyetçi TürkiyeMobil-ANDROID:

allah alevide olsa Türk ü korusun gerisin teferruattir

9
1
yanıtYanıtla
mrbmobilWeb@haberler.com:

O kadar uzuluyorum ki bazilariniz icin. Allah keske sizlere ceviz yerine beyin verseymis. Alevi olsa ne olmasa ne Onlarda insan kaldiki arac Elazigdaki bir kurumun duzenledigi gezi icin giden bir kafile. Utanin

7
1
yanıtYanıtla
Mehmet 62Mobil-ANDROID:

Ya size küfür bile edilmez ama ölüm soğuktur alevi Sünni tanımaz insan olun biraz...

7
1
yanıtYanıtla
prenses )Mobil-ANDROID:

salak sibel nolursa olsun kaza herkesin basina gelir Allah rahmet eylesin hem o otobus tuncelilerin otobusu degil tura giden otobus salak salak hayvan gibi yorum yapma

6
1
yanıtYanıtla
vatandaş Mobil-ANDROID:

yaradılanı sevmeli yaradandan dolayı alevide bir insan sözde yorum yazıyorsunuz günaha bari girmeyin

7
0
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

TÜRKİYENİN EN KÖTÜ VE BAKIMSIZ YOLU 125 KM YOL ÇOĞU YER UÇURUM VE DAR KAYALIKLAR YOL ÜZERİNDE EN UFAK BİR KAZA OLSA MÜDAHALE EDECEK EN UFAK BİR BİRİM YOK. SADECE PÜLÜMÜR İLÇESİ VAR ORDA DA KÜMESTEN BOZMA BİR SAĞLIK OCAĞI VAR ELİN KESİLSE TUNCELİYE SEVK EDİYOR. TUNCELİDEN GELEN KURTARMA EKİPLERİDE YETİŞENE KADAR 2 İNSAN YOK YERE VEFAT ETTİ. ANCAK TUNCELİ ERZİNCAN GÜZERGAHI GÜNEYDOĞUYU KARADENİZE BAĞLAYAN EN KISA GÜZERGAH

5
0
yanıtYanıtla
İnsan olun Mobil-IOS:

Beyinsiz (sibelcan can) ölen kişi sonuçta insan be hayvan olsaydın böyle konuşmazdın

3
2
yanıtYanıtla
mardin omeryaMobil-ANDROID:

olen aleviyse ne olmus ne bicim insansiniz vicdansizlar

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title