Haberler

Osmancık Polisine Tam Not

Güncelleme:

Çorum Osmancık'ta sel felaketinin yaşandığı gece hiçbir personeli uyumayarak sabaha kadar görev yapan Osmancık Emniyet Müdürlüğü alkışı hak ediyor.

Çorum’un Osmancık ilçesi’nde 3 gün önce sel felaketi yaşanmış maalesef Belediyede çalışan bir işçimiz Serdar Arslan görev esnasında sel baskını önlenmek için canla başla çalışırken Osmancık için, Osmancıklı için kendini feda etmiştir. Osmancık’ın Başı sağolsun…

Sel felaketi gecesi sabaha kadar teyakkuz haline geçen ilçe Emniyet Müdürlüğü’nün tüm ekipleri hırsızlık olmasın diyerek halkın huzuru, can ve mal güvenliği için sabaha kadar uyumamış herkes göreve çağrılmıştı. Duygulu ve üzüntülü anların yaşandığı gökyüzünün  de adeta ağladığı  o gece emniyetin uyumayarak  bu özverili  insanca çalışmaları basının gözünden kaçmadı.

Bravo size Osmancık ilçe Emniyet Müdürü Uğur çalışkan ve ekibi, alkışı hak ettiniz. Sizler elinizden gelen gayreti gösterdiniz. Azimle, gayretle, yılmadan, usanmadan o mahalle sizin bu mahalle bizim dolaştınız. Yerine göre sulara ve çamurlara girdiniz. Araçlarınız battı. Benzinleriniz bitti, ama yılmadınız. Tarihe altın bir sayfa gibi geçen çalışmalarınız takdire şayandır.

Hepinizi ayrı ayrı kutluyoruz. Teşekkür ediyoruz. Başka kurumların görevlerini bile üstlendiniz. Çünkü sizler Osmancık’ı sahiplendiniz. Osmancık halkı bu özverili çalışmalarınızı asla unutmayacaktır.


Kaynak: Temsilci / Güncel

Serdar Arslan Osmancık Çorum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title