Haberler

Oral Çalışlar'dan Bahçeli'ye: 63 Akılsız Adamdan Biri de Benim

Güncelleme:

Radikal yazarı Oral Çalışlar, Bahçeli'nin "63 akılsız adam" eleştirisine kaleme aldığı "63 akılsız adamdan biri de benim" yazısıyla yanıt verdi.

Hükümetin Akil İnsanlar heyetinde yer alan isimlerden Radikal gazetesi yazarı Oral Çalışlar, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin "63 akılsız adam" eleştirisine "63 akılsız adamdan biri de benim" çıkışıyla karşılık verdi.

"BAHÇELİ SEVİYEYİ AŞAĞIYA ÇEKİYOR"

Oral Çalışlar, Radikal gazetesinde yayınlanan yazısında, her fıtsatta akil insanlar heyetine çok sert eleştirilerde bulunan Bahçeli'nin seviyeyi iyice aşağıya çektiğini belirterek "Akil İnsanlar'a en açıktan karşı çıkan ve bunu hakaret düzeyinde yapan siyasetçi" ifadelerini kullandı.

İşte Çalışlar'ın yazısındaki ilgili kısım;

Bahçeli "63 Akılsız" diyerek seviyeyi iyice aşağıya çekti. Bahçeli'nin üslubu sorunlu olsa da; durduğu yer itibariyle, anlaşılabilir bir duruş sergiliyor.

Selahattin Demirtaş ve Gültan Kışanak'la "çözüm süreci" döneminde yaptığımız görüşmelerde, "Kürt dostu Türk demokratları"nın onu nasıl sıkıştırıp, "sattınız" anlamına gelecek baskılara başvurduklarının tanığıyım. O "dostlardan" birisinin Demirtaş'a dönerek, "Sen Tayyip Erdoğan'ı yedirtmem diyorsun" dediğini hatırlıyorum.

Erdoğan'a kayıtsız şartsız karşı olan, "Barış Erdoğan'la olmaz", "Çözüm bu hükümetle olmaz" diyenler bir yanda; Öcalan'ın adını duymaya tahammül edemeyen milliyetçi, ulusalcı kesimler diğer yanda...

Çözüm çabalarına kızanlara soruyorum: Peki barış kimle olur? MHP ve CHP'yle mi?

Bunun saçma olduğu ortada. Kürtlerin ve barış isteyenlerin önündeki seçenek belli. O zaman, sorun ne?

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Selahattin Demirtaş Devlet Bahçeli Oral Çalışlar Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ERHAN:

Bahçeli Allah yar ve yardımcın olsun seninle Türk Milleti Bu akil adamlar nediyor yahu

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title