Haberler

Önce Esnaf Ziyareti Sonra Eskihisar Turu

Güncelleme:

Başkanı Adnan Köşker, kentin incisi Eskihisar'da vatandaşlarla sohbet etti, dert dinledi, sahilde çocuklarla futbol oynadı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ile birlikte Hacı Halil Mahallesi'nde esnaf ziyareti yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kentin incisi Eskihisar'da vatandaşlarla sohbet etti, dert dinledi, sahilde çocuklarla futbol oynadı

H. HALİL'DE ESNAFI DOLAŞTILAR

Gebze Belediye Başkanı ve AK Parti Gebze Başkan Adayı Adnan Köşker, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Göreve geldiği günden bugüne kadar sürekli halkın içinde olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Hacı Halil Mahallesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Pazar günü aileleriyle birlikte alışverişe çıkan Gebzelilerle sohbet eden Başkan Köşker'i AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur da yalnız bırakmadı. Esnafları tek tek dolaşan Başkan Köşker ve Milletvekili Okur hayırlı işler diledi. Vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinleyen Köşker ve Okur; hayata geçirilen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

ÇOCUKLARLA FUTBOL OYNADI

Hacı Halil Mahallesi'ndeki esnaf turunun ardından Sivas Zara Yeşimli Köyü Derneği'ne konuk oldu. Dernek yöneticileri ve üyelerle sohbet eden Başkan Köşker ardından Eskihisar'a indi. AK Parti Gebze İlçe yöneticileri ve gençlik kolları üyelerinin de kendisine eşlik ettiği Başkan Köşker sahilde aileleriyle birlikte pazar gününü geçiren vatandaşlarla sohbet etti. Sahilde dolaşan Gebzelilerle sohbet eden Başkan Köşker, parkta oyun oynayan çocuklarla da ilgilenmeyi ihmal etmedi. Çocukların oyununa dahil olan Başkan Köşker, onlarla futbol oynadı.

ESKİHİSAR'A MACERA PARKI

Sahilde güzel bir pazar günü geçiren ailelerle sohbet eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Kentin incisi Eskihisar ile Gebze'mizde başlattığımız değişim ve dönüşümde önemli mesafeler kat ettik. Sizlerin duasıyla çıktığımız bu yolda ve yine sizlerden aldığımız güçle, çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Daha düne kadar yaşamak zorunda olunan bir şehir olan Gebze'miz hamdolsun artık yaşamaktan keyif alınan bir kente dönüştü. Yeni dönemde Gebze'mizin gözbebeği olan Eskihisar'ın değerini arttıracak macera ve aksiyon parkımızın temelini atacağız, şehrimize kazandıracağız. Eskihisar'ımız ve Gebze'miz tam anlamıyla bir cazibe merkezi olacak" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Ali Okur Adnan Köşker Ak Parti Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title