Haberler

On Mücevherat Storks'u Bünyesine Kattı

ON Mücevherat, Türkiye'nin önde gelen mücevher markası Storks'u bünyesine kattı.

ON Mücevherat, Türkiye'nin önde gelen mücevher markası Storks'u bünyesine kattı.

ON Mücevherat Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Güner yaptığı açıklamada, Storks markası ile ilişkilerinin çok eskiye dayandığını belirtti.

Böylesine güçlü bir markanın hem iç pazarda hem de ihracatta ON Mücevherata güç katacağını ifade eden Güner, şunları kaydetti:

"ON Mücevherat olarak ihracatın en kötü döneminde, 2016 yılında pırlantalı mücevher ihracatımızı yüzde 22 artırarak gurur verici bir başarıya imza attık. Bu ihracat başarısını, ON Mücevherat'ın perakende yüzü olacak olan Storks markası ile daha da güçlendireceğiz. ON Mücevherat olarak halihazırda alanında uzman kadrosu ile marka değerimizi sürekli artırıyoruz. Storks markası da bu deneyimli kadronun elini güçlendirecek ve yurt içi ve yurt dışında açacağımız yeni mağazalarla çok daha geniş kitlelere ulaşacak. Halen 25 olan mağaza sayımızı kısa sürede 40 noktaya ulaştırmayı hedefliyoruz."

Güner, Storks markasının ON Mücevherat ailesine katılmasının ardından heyecan verici bir çalışmaya başlayacaklarını anlatarak, bu değerli markayı daha da değerli hale getirmek için çok özel projeler geliştireceklerini bildirdi.

Storks firma sahibi Can Alkım ise 35 yıl önce kurdukları Storks markasının bu süreçte çok değerli deneyimler kazandığını aktararak, "Ayhan Güner ile uzun yıllara dayanan bir iş birliğimiz vardı. Biz uzun yıllarımızı Storks'u kurmaya ve geliştirmeye adadık. Bugün Storks markasını kendisine veriyoruz ve biliyoruz ki Storks emin ellerde daha da gelişip büyüyecek." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Ayhan Güner Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title