Haberler

Ölümden Dönen Oyuncu Yeliz Yeşilmen Kimdir?

Güncelleme:

Oyuncu Yeliz Yeşilmen, sosyal medyadan elektrik kaçağı nedeniyle ölümden döndüklerini açıkladı. Peki Yeliz Yeşilmen kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

İş adamı Ali Uğur Akbaş ile evlendikten sonra Adana'ya yerleşen 2 çocuk annesi , sosyal medya hesabından, evdeki elektrik kaçağı nedeniyle ölümden döndüklerini açıkladı.

Ölümden Dönen Oyuncu Yeliz Yeşilmen Kimdir?

YELİZ YEŞİLMEN KİMDİR?

, 17 Aralık 1978 yılında Adana'da dünyaya geldi. Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında tanınan Yeşilmen, daha sonra rol aldığı Aşkım Aşkım dizisiyle popülerlik kazandı. Foto modellik ve mankenlik de yapan oyuncu , ayrıca Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye'de ve Dansöz adlı sinema filmlerinde rol aldı. Her Şey Yolunda adlı televizyon programında manken Tuğba Özay ile birlikte rol aldı.

Ölümden Dönen Oyuncu Yeliz Yeşilmen Kimdir?

OYUNCULUĞUN YANINDA ŞARKICILIK DA YAPTI

Bir dönem şarkıcılık da yapan 'in Tat Beni (2004) adlı albümü, Yeliz ilk stüdyo albümü oldu. Ardından Elemtere Fiş (2006) ve Fıstık Çıkı Çıkı (2009) albümlerini çıkardı. Yer aldığı dizilerde aptal sarışın tiplemelerinde bulunan Yeşilmen, 2010 yılında Ali Uğur Akbaş ile hayatını birleştirerek Birbey ve Asya isimli iki çocuğa sahip oldu.

Ölümden Dönen Oyuncu Yeliz Yeşilmen Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yeliz Yeşilmen Uğur Akbaş Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title