Haberler

Okul Sütleri Boş Arazide Bulundu

Muğla'nın Marmaris İlçesi Kemeraltı Mahallesi'ndeki boş bir arazide 59 bin 947 kutu okul sütü bulundu.

Muğla'nın Marmaris İlçesi Kemeraltı Mahallesi'ndeki boş bir arazide 59 bin 947 kutu okul sütü bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ile süt firmasının Ege Bölgesi Dağıtım Sorumlusu Çağatay Yaylacı konuyu araştırdıklarını söyledi.

Kemeraltı Mahallesi'ndeki boş arazide kolilerce okul sütünü gören bir kişi, Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne haber verdi. Olay yerine gelen zabıta ekipleri durumu Marmaris İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne bildirdi. Müdürlük görevlilerinin incelemesi sonunda 59 bin 947 kutu okul sütünün arazide sağlıksız koşullarda bekletildiği saptandı. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nazif Çiftçi de araziye gelerek tespitte bulundu. Yediemine teslim edilen sütler, Marmaris Belediyesi Makine Araç Parkı'nın deposuna götürüldü. İlçe Tarım, Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü laboratuvarda incelenmesi amacıyla sütlerden numune aldı. Yapılacak analizler sonrası sütlerde bozulma olup olmadığı saptanacak.

DAĞITILMAMASI İÇİN TUTANAK TUTULDU

Zabıtanın haber vermesi üzerine kolilerin bulunduğu yere ilk olarak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hayrettin Tekin geldi. Tekin, Marmaris'te sütlerin okullarda oluşturulan komisyonlar tarafından teslim alındığını, arazide bulunan sütlerden haberlerinin olmadığını söyledi. Hayrettin Tekin, sütlerin okullara dağıtılmaması için tutanak tutulduğunu belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan da olay yerinde yaptığı açıklamada, "Milli Eğitim olarak bir ilgi ve bilgimiz yok. Sütü dağıtan firmayla ilgili bir konu olmalı. Bizim okullarımızın sütleri kurulan komisyonlar aracılığıyla teslim alındı. Burada bir sıkıntı ve sorunumuz yok. Bizim dışımızda gelişen bir olay. Bununla ilgili biz, tarım ve ilçe emniyet müdürlüğü gerekli araştırma ve soruşturmayı başlattı. Okullarımızda sütlerimiz dağıtıldı ve öğrencilerimize dağıtılıyor" dedi.

'HABERİMİZ YOK'

Tedarikçi firmanın okul sütleriyle ilgili Ege Bölgesi Dağıtım Sorumlusu Çağatay Yaylacı da konuyu bilmediklerini söyledi. Yaylacı, "Okul sütleri İzmir'den Muğla'ya gönderildi. Muğla'da da küçük araçlarla ilçelere sevk edildi. Hatta sütlerin hemen hepsi okullara teslim bile edildi. Arazideki sütlerden haberimiz yok. Bu işi yürüten taşeron firmadan kaynaklanan bir sorun olmalı. Araştırma yapıyoruz" diye konuştu. - Muğla / Marmaris

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Züleyha Aldoğan Kemeraltı Muğla Ege Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title