Haberler

Öğrenciler, Karanfillerle Karşılandı

Güncelleme:

MSKÜ'ne kayda gelen öğrenciler, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Muğla protokolü tarafından güller ve karanfillerle karşılandılar.


Otobüs terminalindeki karşılama törenine Muğla Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar katıldı.

Karşılamada Muğla Üniversitesi'nde okumanın ve Menteşe'de yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu belirten Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş," Halkımız üniversite öğrencisini kendi evladı gibi görür. Anne babaların, gözü arkada kalmasın. Çünkü sizin çocuklarınız, artık bizimde çocuğumuz. Onlar, bizim sorumluluğumuzda. Yeni öğretim yılında ilçemizde okuyacak öğrenci kardeşlerime şimdiden başarılar, anne ve babalarına da hoş geldiniz diyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Gümüş, yeni gelen öğrencilere kırmızı gül, protokol üyeleri karanfil verdi. Öğrenci ve ailelerine ayrıca Menteşe Belediyesi tarafından kurulan stantta, meyve suyu ve kek ikramında bulunulurken, Menteşe'yi tanıtıcı dergi, bülten ve broşürler verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fethi Özdemir Çetinkaya Gümüş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title