Haberler

Öğrenci Annesi, Kadın Öğretmeni Dövdü

Güncelleme:

Denizli'nin Baklan İlçesi'nde bir ilkokulda öğretmenlik yapan Ebru Koç Acar, kadın velinin fiziksel ve sözlü saldırısına uğradığını söyleyerek suç duyurusunda bulundu.

Denizli'nin Baklan İlçesi'nde bir ilkokulda İngilizce öğretmeni Ebru Koç Acar, kadın velinin fiziksel ve sözlü saldırısına uğradığını ileri sürüp Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

VELİNİN ÖĞRETMENE YUMRUK ATTIĞI İDDİASI

Dört yıllık İngilizce öğretmeni Ebru Koç Acar, Dağal Mahallesi'ndeki bir ilkokulda üç ay önce göreve başladı. Ebru Koç Acar, verdiği ödevi yapmayan üçüncü sınıftaki öğrencisi 9 yaşındaki M.E ile konuştu. Durumdan haberdar olan öğrencinin velisi G.E. dün okula gelerek iddiaya göre tartıştığı Acar'a yumruk attı. Çal Cumhuriyet Savcılığı'na giderek suç duyurusunda bulunan Acar, bugün Eğitim-Sen Denizli Şubesi Kadın Sekreteri Gamze Aksu Karagöz ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Olayı kınayan Karagöz, "Evde, sokakta, okulda nerede olursa olsun öğretmene şiddet kabul edilemez. Bir veli öğrencilerinin gözü önünde dayak yiyor. Bu olayın takipçisi olacağız. Cinsiyetçi ve eril iktidar zihniyetini sürdüren her yapı öğretmenlere yönelik şiddetten sorumludur" dedi.

"ÜZERİME YÜRÜDÜ VE VURDU"

Şiddete uğradığını iddia eden öğretmen Acar, "Maalesef bir kadın olarak bir kadının şiddetine uğradım. Öğrencim M.E.'ye ödev vermiştim. Ödevini yapmadı. Nedenini sorduğumda yalan söyledi. Ben de kendisine yalan söylemesinin uygun olmadığını onun yüzünden tüm sınıfa olan güvenimin kaybolacağını söyledim. Öğrenci bu konuşmamı annesine anlatmış. Annesi G.E. okula geldi. Daha önce de başka öğretmenlerle sorun yaşadığı için kendisiyle görüşmek istemedim. Sınıfa geldi, bana tehditler yağdırmaya başladı. Jandarmayı arayacağımı söyleyince üzerime yürüdü ve vurdu. Ağır hakaretler yaptı. Erkek egemen toplumuz. Bu konunun üzerinde düşünülmelidir, bana saldıran da kadın. Erkek gibi düşünen kadınlar var maalesef. Şiddet, tüm sorunları çözüyormuş gibi insanların kafasına yerleştirilmiş. İşte Yeni Türkiye bu, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Baklan Dağal Güncel Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Bakmadan Geçme

LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

500

Yorumlar (2)

SverigeMobil-IOS:

Iyi yapmiş bu öğretmenlerde kendine bir çeki düzen vermeli artık

0
2
yanıtYanıtla
NiğdeliMobil-IOS:

Ben Ortaokula giderken okul öğretmenlerinden birisi okul Çevresinde sigara içtiğimi gerekçe göstererek beni öldüresiye dövmesine rağmen hiçbirşey olmamış gibi büyük bir huzurla dersime girip hocaya asla kin beklememiştim babamda olaydan asla bahsetmemiştim babam eğer sigara içtiğim için dayak yediğimi duysaydı beni öğretmenimden daha fazla döverdi Öğretmenin vurduğu yerde Gül bitermiş vursun Neolur şu velilerin yaptığı Densizliğe bir bakın bu veliler yaşandıklarında kendi çocuklarından her türlü saygısızlıkları hakediyorlarsa ve yeterli terbiye vermedikleri için sonuç olarak kendi ektiklerini biçeceklerdir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title