Haberler

Nevşehir'deki Japon Turistlere Bıçaklı Saldırı

Hastanede tedavisi süren Japon turist Teramatsu yoğun bakımdan çıktı

Nevşehir'in Göreme beldesinde uğradığı bıçaklı saldırıdan yaralı kurtulan ve Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavisi süren Japon turist Hoshie Teramatsu yoğun bakımdan çıktı.

Nevşehir, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Atila Oğuz Boyalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Teramatsu'nun tedavisinin İ. Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesinde başarı ile devam ettiğini ve bir kaç güne kadar taburcu olabileceğini söyledi.

Olaydan sonra hastanelerine getirilen Teramatsu'nun vücudunun bir çok bölgesinden bıçak darbesi olduğunu ve 3-4 saat süren bir ameliyat geçirdiğini kaydeden Boyalı," Japon turist hastanemize geldiğinde tansiyonu alınamıyor vaziyetteydi, boynunda kesisi vardı, damar yaralanması vardı, göğsünde yaralanması vardı, akciğer travması mevcuttu ve vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler vardı. Başarılı bir ameliyattan sonra yoğun bakım süreci başladı" diye konuştu.

- Ailesi Japonya'ya götürmek istiyor

Teramatsu'nun ailesinin kızlarını Japonya'ya götürmek için talepte bulunduğunu ifade eden Boyalı, şöyle devam etti:

"Şu anda servise çıkartıldı durumu gayet iyi. Bir başka ile ya da bir başka hastaneye sevk etme ihtiyacımız bulunmamaktadır. Hastanemizde her türlü tedavimiz yapılmaktadır. Ailesi kızlarını ülkesine götürmek istiyor, ısrar ederlerse tedavi açısından çok fazla bir sıkıntı olmayacağından gönderilmesi için çeşitli yolları düşünüyoruz. Hastamız birkaç güne kadar taburcu olabilir."

Göreme beldesi Zemi Vadisi'nde yürüyüş yapan Japon turistler Mai Kurihara ile Hoshie Teramatsu, bıçaklı saldırıya uğramış, Kurihara hayatını kaybetmiş, Teramatsu ise yaralanmıştı. - Nevşehir

Kaynak: AA / Güncel

Oğuz Boyalı Nevşehir Japonya Göreme Politika Güncel Haberler

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

18 yıl sonra tarihi ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin CHP'den ilk açıklama

18 yıl sonra tarihi ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin CHP'den ilk açıklama

1 ay önce ailesini katledip intihar eden polisle ilgili bomba Olcay Kılavuz ve Sinan Ateş iddiası

1 ay önce ailesini katledip intihar eden polisle ilgili bomba Olcay Kılavuz ve Sinan Ateş iddiası

Bakmadan Geçme

12 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Örnek karne görüşleri 2024! Öğretmenler için karne görüşleri örnekleri nelerdir? Karne görüşü örnekleri 2024! Karne görüşü ne yazılır? Öğretmen karne görüşleri örnekleri! 12 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 12 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 12 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 12 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 12 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 12 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 12 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 12 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 12 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 12 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 12 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 12 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 12 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Öğretmen karne görüşleri 2024! TÜM SINIFLAR için Öğretmen karne görüşü 1. 2. 3. 4. 5. sınıf, Lise öğretmen karne notu görüşleri, yazıları
Ambulansa yol vermediler, yetmedi önünü kesip kapıyı açtırdılar! Nedeni pes dedirtti

Ambulansa yol vermediler, yetmedi önünü kesip kapıyı açtırdılar! Nedeni pes dedirtti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title