Haberler

Nestle, 'İyi Beslen Mutlu Yaşa' Programını Tanıttı

NESTLE'nin kuruluşunun 150'inci yılında Nestle Türkiye'nin, Türkiye Diyetisyenler Derneği ile işbirliği yaparak hazırladığı, 'İyi Beslen Mutlu Yaşa' programı Trabzon'da tanıtıldı.

NESTLE'nin kuruluşunun 150'inci yılında Nestle Türkiye'nin, Türkiye Diyetisyenler Derneği ile işbirliği yaparak hazırladığı, 'İyi Beslen Mutlu Yaşa' programı Trabzon'da tanıtıldı.

Şirketin Türkiye Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Zeynep Sungu, sağlık ve iyi yaşam konularında farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan ve 3 yıl sürecek program ile ilgili açıklamalarda bulundu. Programın bu yıl içinde 150 bin kişiye ulaşmasını hedeflediklerini anlatan Sungu, şöyle dedi:

"3 yıl sürecek program sonunda da hedefimiz 500 bin kişiye ulaşmak. Kamuoyunda beslenme, sağlık ve iyi yaşam konularında farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Tüketicilerimizin bilinçli seçimler yapmalarını sağlamak için ürün paketlerimizde porsiyon bilgisinin de olduğu beslenme bilgisine yer veriyoruz. Bununla birlikte, 'İyi Beslen, Mutlu Yaşa' isimli dijital platformumuz ve sosyal sorumluluk projelerimiz aracılığıyla beslenme, sağlık ve iyi yaşam alanlarında faydalı bilgiler sağlıyoruz."

AR-GE'YE 1.7 MILYAR DOLAR YATIRIM

Şirketin 150 yıllık beslenme, sağlık ve iyi yaşam yolculuğunun ilk günkü heyecanla devam ettiğini vurgulayan Sungu şunları söyledi:

"Nestle olarak faaliyet gösterdiğimiz 189 ülkede her gün ürünlerimizle 1 milyarın üzerinde kişiye ulaşıyoruz. Dünyanın en büyük AR-GE ağına sahip olan Nestle'nin bu çalışmalarına yılda 1,7 milyar dolar yatırım yapılıyor. Nestle' nin AR-GE ağında 5 bin bilim adamı çalışıyor. Amacımız daha lezzetli ve daha sağlıklı yiyecek ve içecekler sunarak, hayatın her evresinde insanların iyi beslenmesine ve mutlu yaşamasına katkıda bulunmak."

'İyi Beslen Mutlu Yaşa' programı için işbirliği yapan Türkiye Diyetisyenler Derneği'nin Başkanı Prof. Dr. Muhittin Tayfur ise, sağlık ve beslenme konularını önemsediklerini belirterek, şöyle dedi:

"Dernek olarak, toplumun beslenme, sağlık ve yaşam kalitesi ile ilgili farkındalığının artmasına katkıda bulunmak bizim asli görevimiz. Bireylerin bu anlamda bir yaşam tarzı benimsemeleri ancak yeterli ve dengeli beslenme bilincinin yaygınlaştırılması ve geliştirilmesiyle mümkün. Bu program ile Türk toplumunun beslenme, sağlık ve yaşam kalitesi ile ilgili farkındalığının artmasına katkıda bulunmayı çok önemsiyoruz."

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Diyetisyenler Derneği Trabzon Nestle Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title