Haberler

Neşe Erberk: "Başarının Sırrı İşinizi Sevmek"

Güncelleme:

Eyüp Belediyesi'nin ilçedeki lise öğrencilerine yönelik kariyer, girişimcilik seminerleri devam ediyor.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu'nun iş ve siyaset yaşamındaki deneyimlerini aktardığı seminerlere konusunda uzman konuklar da katılıyor.

Eyüp Belediyesi'nin Haydar Akçelik Kız Meslek Lisesi'nde düzenlenen kariyer, girişimcilik seminerine, Joyfull House anaokullarının sahibi 1984 "Miss Europe" Avrupa Güzeli Neşe Erberk konuşmacı olarak katıldı.

2002 yılında Türkiye'de 1,5–6 yaş grubuna eğitim veren ilk ve tek 'Yetenek Geliştirme Merkezi'ni hayata geçirdiğini belirten Erberk, "Yarışmayla değişen hayatını, mankenlik kariyerinin ardından eğitim dünyasında bir ilk'e imza atan başarı öyküsünü" gençlerle paylaştı...

Türkiye güzeli seçilmeden önce hayalinin bir anaokulu açmak olduğunu aktaran Erberk, "O yıllarda çok gençsiniz. Anaokulu açma fikri başkalarının gözünde yadırganıyor. O zamanki hayalimi 2002 yılında gerçekleştirdim. Her insan girişimcidir ve bir yeteneği vardır. Ben gençlik hayalimi gerçekleştirdim" dedi.

Öğrenciler, Erberk'e hem anaokulu hem de mankenlikle ilgili merak ettikleri soruları yöneltti. Manken ve girişimci biri olarak iş hayatında karşılaştığı zorlukları ve sıkıntıları da anlatan Erberk, "Başarıyı getiren en önemli şey, işinizi severek yapmak " dedi. Eyüp Belediyesi, ilçedeki öğrencilere yönelik kariyer, girişimcilik seminerlerinde farklı meslek gruplarından önemli isimleri konuk etmeye devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Kavuncu Neşe Erberk Eyüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title