Haberler

Erbakan'ı Anma Törenine Damga Vuran Kedi

Güncelleme:

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın ölümünün kabri başında anıldığı törende mezarlıkta dolaşan kedilerden biri Yasin Hatipoğlu'nun omzuna çıktı.

Eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan, ölümünün 3. yılında Fatih Merkezefendi Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Anma törenine Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, TBMM eski Başkanvekili Yasin Hatipoğlu ve çok sayıda partili ile seveni katıldı. Kuran-ı Kerim'in okunduğu, duaların edildiği anma törenine katılım oldukça yoğundu.

KEDİ ŞAŞKINLIĞI

Anma töreni öncesinde mezarlığa gelen vatandaşlar Erbakan'ın mezarı başında kuran okudu ve dua etti. Program SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın gelmesi ile birlikte başladı. Anma töreninde Okan Güler ve Sefa Özdemir, Erbakan için Yasin-i Şerif okudu. Erbakan hocanın yakın dostu Yasin Hatipoğlu, mezarın üzerinde dolaşan kediyi uzun süre sevdi. Kedi kendisine gösterilen sevgiye aynı şekilde karşılık vererek Hatipoğlu'nun omzuna çıktı.

"İSLAMSIZ SAADET OLMAZ"

Kuran-ı Kerim'in okunmasının ardından söz alan Genel Başkan Mustafa Kamalak, "Rahmetli hocamız şahsıyla yerli, fikriyle evrensel bir liderdi. Onun ifadesiyle, İslamsız saadet olmaz. Bu temel kuraldı. Ömrü boyunca bu prensipleri içerisinde yaşadı. Allah rahmet eylesin" dedi.

"YETİMLERLE AĞLIYOR, ÖKSÜZLERLE ACI ÇEKİYORDU"

Erbakan ile 40 yıl siyaset yapan dava arkadaşı ve TBMM eski Başkanvekili Yasin Hatipoğlu ise "Hocam her zaman, 'Ben ne yaptıysam Allah için yaptım' derdi. Erbakan hocanın başka bir beklentisi yoktu. Yetimlerle ağlıyor, öksüzlerle acı çekiyordu" diye konuştu.

Erbakan hocanın 40 yıllık dostu olan Hatipoğlu'nın konuşma sırasında duygulandığı görüldü. Yapılan konuşmaların ardından katılımcılar hep beraber dua etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Necmettin Erbakan Mustafa Kamalak Yasin Hatipoğlu Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500

Yorumlar (7)

tolgamtcvz@hotmail.com:

islam ahlakınn tezahürü

36
1
yanıtYanıtla
hişttt müslüman ol azcıkcemali25@hotmail.com:

erbakın ruhu gelmiş

6
29
yanıtYanıtla
VATANDAŞvatan@das.com:

birden aklıma Ebu Hureyre r.a geldi... Resulullah Efendimiz s.a.v bir gün eteğinde kedi yavrusunu severken görünce kedi yavrusunu seven anlamında Ebu Hüreyre ismini vermiş. Allah ondan razı olsun.Efendimiz as. sonsuz salatüselam olsun. Allahümmesallialamuhammed.

21
2
yanıtYanıtla
tastantastanabdullah@hotmail.com:

şiz akp ye destek olmaz iseniz .öteki alem de bu sessiz kalmanızın hesabını cekeceksiniz .cunkü islam catısı altında her müslüman diğer müslümana destek olmalı ve uyarmalı ki hayır da ortak olunmalı aksi halde şer de ortak olursunuz .cünkü .bu işn sonucun da yoksulluk işsizlik ve sefalet olucak

2
10
yanıtYanıtla
xbcxyusufkara9@hotmail.com:

yok ya ne müslümanlığı çalarak mı ırakta kaatledilenlerin vebaline ortak olarrak mı adamlar devleti hortumlasın bizde ortak olalım ne güzel hırsızlık haram deilmi hani müslümandınız siz biz ne akp ne cemaat deiliz ikisininde karşısında hakkın yanındayız sizin gibi kafir birliği deil islam birliği istiyoruz şuna bakya buda kendini müslümandan sayıyo siz acaba öbür tarafta katlettiniz ıraklı kardeşlerimizin hesabını nasıl vericeksiniz ne oldu da şimdi bizden destek istiyorsunuz akp zülmüne israile ve abd ye karşı islam birliği kurulacak inşallah hak gelip gelecek zalimler karşısındaallah bize yeter

yanıt0
yanıt0
xXxsen.mustafa37@gmail.com:

takdir edilesi bi davranış

10
0
yanıtYanıtla
gtrsgsaymericsaro@yahoo.fr:

takdir edilesi davranis tebrikler kedide sevimliymis

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title