Haberler

Necati Binici Türkiye Kent Konseyleri Yönetim Kurulunda

Güncelleme:

Türkiye Kent Konseyleri İletişim ve İşbirliği Ağı Derneği 1.Genel Kurul Toplantısı 4 Şubat'ta Ankara'da yapıldı.

Toplantıda Kent Konseyleri İletişim ve İşbirliği Ağı Derneği genel kurulunun yapılması, Türkiye Kent Konseyleri ulusal raporunun hazırlanması, Kent Konseyleri ile ulusal bazda çalıştayların düzenlenmesi ve ulusal ve bölgesel bazda tematik toplantılar yapılması konuları tartışılarak fikir alışverişinde bulunuldu.

Türkiye Belediyeler Birliği Binası'nda gerçekleşen toplantıda yapılan açık oylama ile Türkiye Kent Konseyleri Yönetim Kurulu Üyeleri belirlendi.

Yapılan açık oylama sonunda, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı ve Kahramanmaraş Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan, Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici, Yalova Kent Konseyi Genel Sekreteri Hasan Soygüzel, Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Saim Yavuz, Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Yusuf Sabri Dişli, Balıkesir Kent Konseyi Genel Sekreteri Seda Kaplan ve Tuzla Kent Konseyi Genel Sekreteri Ünsal Tüzün yönetim kurulu üyeliklerine seçildiler.

Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici yaptığı açıklamada; "Kanunla kurulan Kent Konseylerinin en başarılı uygulamalarından biri Gaziantep'te gerçekleştiriliyor. Kent Konseyimizin yaptığı başarılı çalışmalar kentimizde olduğu kadar tüm Türkiye'den de takdir görüyor" dedi.

Gaziantep'i ilgilendiren konularda ortak akılın bir parçası olduklarını hatırlatan Binici, kamu kurum, kuruluşları ve STK'larla başarılı işbirliklerine imza attıklarını söyledi.

Binici, Türkiye Kent Konseyleri Yönetim Kurulunda kentimizin temsil edilmesinin hem prestij hem de başarılı çalışmaların bir sonucu olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Necati Binici Gaziantep Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title